Jessica Napier

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Jessica Napier
Jessica Napier.jpg
Napier i 2012
Personlig information
Født 4. april 1979 (40 år)
Wellington New Zealand
Forældre Marshall Napier
Ægtefælle David Adler (2009 – )
Roller Becky Howard i McLeod's Daughters

Jessica Napier (født 4. april 1979) er en skuespiller der blev født i New Zealand, men hun har i mere end 15 år konsekvent arbejdet i australsk film og tv. Hun har optrådt i en række spillefilm, herunder Love Serenade, Blackrock, Klip City Loop, Angst, The Illustrated læge og Ghost Rider, men er nok bedst kendt for sin rolle som Becky Howard i den australske TV-serien McLeod's Daughters.

Jessica blev født i Wellington, New Zealand, og voksede sammen med sin bror, Ruben, op der. Da hun blev 9 flyttede familien til Sidney, Australien, hvor faderens, Marshall Napier karriere blomstrede, og hun startede efter flytningen på Newtown High School of the Performing Arts.

Jessica fik sin debut som 12 årige, da hun spillede med i tv-serien ”Police Rescue”. I serien spillede hun sammen med sin biologiske far, og står nævnt over medvirkende som Jess Napier. De to der oprindeligt skulle spille rollen (to tvillinger), nægtede og i stedet foreslået Marshall Napier sin egen datter til rollen, som hun begejstret accepterede [1]. Efter adskillige medvirkener i australsk film og tv-serier fik hun rollen som Becky Howard i den australske serie McLeod's Daughters, hvor hun medvirkede i tre år, fra 2001 til 2003, hvor hende far også medvirkede.

Både far og datter er desuden vegetar, og kæmper for dyrs rettigheder. I 2002 var de med i den australiske version af ”Hvem vil være millionær?” hvor de vandt 64,000 dollars så de skænkede til South Australian Animal Rights Group [2].

Hun giftede sin med sin kæreste gennem mange år, David Adler, i 2009 [3].

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Fodnoter[redigér | redigér wikikode]