Jessica Napier

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Jessica Napier
Jessica Napier.jpg
Napier i 2012
Personlig information
Født 4. april 1979 (41 år)
Wellington New Zealand
Forældre Marshall Napier
Ægtefælle David Adler (2009 – )
Roller Becky Howard i McLeods døtre

Jessica Napier (født 4. april 1979) er en skuespiller, der blev født i New Zealand, men i mere end 15 år har arbejdet i australsk film og tv. Hun har optrådt i en række spillefilm, herunder Love Serenade, Blackrock, Klip City Loop, Angst, The Illustrated Family Doctor og Ghost Rider, men er nok bedst kendt for sin rolle som Becky Howard i den australske tv-serie McLeods døtre.

Hun blev født i Wellington, New Zealand, og voksede sammen med sin bror, Ruben, op der. Som 9-årig flyttede familien til Sydney, Australien, hvor faderens, Marshall Napier karriere blomstrede, og hun startede efter flytningen på Newtown High School of the Performing Arts.

Napier debuterede som 12-årige i tv-serien Police Rescue. I serien spillede hun sammen med sin biologiske far, og står nævnt over medvirkende som Jess Napier. De to, der oprindeligt skulle spille rollen (to tvillinger), nægtede og i stedet foreslog Marshall Napier sin egen datter til rollen, som hun begejstret accepterede[1]. Efter adskillige optrædener i australsk film og tv-serier fik hun rollen som Becky Howard i den australske serie McLeods døtre, hvor hun medvirkede i tre år, fra 2001 til 2003, hvor hendes far også medvirkede.

Både far og datter er desuden vegetarer, og kæmper for dyrs rettigheder. I 2002 var de med i den australske udgave af Hvem vil være millionær? hvor de vandt 64.000 AUD, som de skænkede til South Australian Animal Rights Group.[2]

Hun giftede sin med sin kæreste gennem mange år, David Adler, i 2009.[3]

Kilder[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]