Josh Barnett

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Josh Barnett i 2010

Josh Barnett (født 10. november 1977 i Seattle, USA) er en amerikansk MMA-udøver, professionel wrestler og sportskommentator, som konkurrerer som i sværvægt. Barnett har blandt andet været mester i UFC og Pancrase, og besejret Dagen Severn, Randy Couture og Antônio Rodrigo Nogueira.[1] Barnett er blevet taget for dopning ved tre lejligheder, en af gangene efter at have besejret Couture i en titelkamp i UFC.[2]

Barnett fik sin første professionelle MMA-kamp i1997 og debuterede hos UFC i november 2000 efter at være været ubesejret i sine seks første kampe. Han kæmpede fem kampe i organisationen og vandt firer af disse. I sin sidste kamp besejrede han Randy Couture og blev mester i sværvægtklassen. Efter at have testet positivt for dopning efter kampen mistede han dog titlen. Han kæmpede siden kampe i organisationer som Pancrase og K-1 inden han skrev kontrakt med Pride Fighting Championships hvor han debuterede i oktober 2004. Han kæmpede 9 kampe i Pride og vandt fem af disse. Af de firer tab var tre mod Mirko Filipovic, inden organisationen blev nedlagt i 2007.

Den 13. september 2010 skrev Barnett kontrakt med organisationen Strikeforce.[3]

Referenser[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ "Profile". joshbarnett.tv. Hentet 22. april 2010.
  2. ^ "Barnett: Positive and Negative". Sherdog.com. Hentet 22. april 2010.
  3. ^ "Strikeforce inks heavyweight notable Josh Barnett". mmajunkie.com. Arkiveret fra originalen 25. maj 2012. Hentet 13. september 2010.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

SportSpire
Denne biografi om en amerikansk sportsudøver er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi