Julie Zangenberg

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Julie Zangenberg
fødenavn Julie Christine Krogh Zangenberg
fødselsdato og fødested 30. november 1988 (28 år)
Frederiksberg
statsborger i Danmark Dansk
partner Nicklas Bendtner
bopæl Vanløse, Frederiksberg, Wolfsburg
beskæftigelse skuespiller, filmskuespiller
optræder som / i Klatretøsen, Live fra Bremen, Viceværten, Fakiren fra Bilbao, Sandheden om mænd, Dirch, Stykke for stykke, Lykke (tv-serie), Zulu Djævleræs, Ludvig & Julemanden, Danish Dynamite, Heartless
officiel hjemmeside http://juliezangenberg.com/

Julie Christine Krogh Zangenberg (født 30. november 1988) er en dansk skuespiller, der blev kendt for titelrollen i Klatretøsen, da hun var 13 år gammel.

Julie har været med i tre sæsoner af Live fra Bremen.[1] og har bl.a. spillet den kvindelige hovedrolle i filmen Viceværten fra 2012 instrueret af Katrine Wiedemann.

Hun har endvidere optrådt som kampagneansigt for Adidas Danmark i 2013 og arbejder som model, hvor hun er tilknyttet Scoop Models Danmark.

Privatliv[redigér | redigér wikikode]

Zangenberg voksede op først i Vanløse, derefter på Frederiksberg og gik på N. Zahles skole. Hendes forældre er akademikere, der har en it-virksomhed. Hun er den førstefødte og har to yngre søstre.[2]

Hun dannede i tre år par med den danske landsholdspiller i fodbold Nicklas Bendtner, før de slog op i august 2014.[3] Senere i 2014 blev de dog kærester igen, og Zangenberg flyttede i februar 2015 til Wolfsburg, hvor Bendtner spillede. I 2016 afsluttede de forholdet igen.[4]

Filmografi[redigér | redigér wikikode]

Film[redigér | redigér wikikode]

Tv-serier[redigér | redigér wikikode]

Tegnefilm[redigér | redigér wikikode]

Teater[redigér | redigér wikikode]

Referencer[redigér | redigér wikikode]

  1. ^ Sofie kommer på satireholdet. tv2.dk. 2010-09-03. 
  2. ^ Julie Zangenberg: »Jeg er chefen i mit liv«. Berlingske. 28. maj 2012. 
  3. ^ Se billedet: Afslørede Julie Zangenberg bruddet med Bendtner her?. BT. 12. august 2014. Hentet 14. august 2014. 
  4. ^ Madsen, Maria Christine (2016-04-05). Nu er det slut: Zangenberg og Bendtner går fra hinanden. BT. Hentet 2016-07-06. 

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Harlekin Columbine Tivoli Denmark.jpg Artiklen om skuespilleren Julie Zangenberg kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.