K.D. Aubert

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Karen Denise Aubert i 2007

Karen Denise "KD" Aubert (født 6. december 1978) som normalt går under navnet KD Aubert er en amerikansk skuespillerinde og tidligere modemodel.

Biografi[redigér | redigér wikikode]

Tidlige liv[redigér | redigér wikikode]

Aubert blev født i Shreveport i Louisiana i USA og er af afrikansk-amerikansk og Louisiana Creole (infødt afriskansk og fransk) afstamning, der beskriver sig selv som "Afro-amerikaner med et strejf af Creole". Hun voksede op i Californien og gik på San Diego State University, hvor hun spillede på aztekernes softballhold. Hun er medlem af Alpha Kappa Alpha Sorority.

Karriere[redigér | redigér wikikode]

Hun blev opdaget da hun arbejdede bag disken i make-up-butikken Macy's. Hun har modelleret for Victoria's Secret, Noxzema, Frederick's of Hollywood, Escada og mange flere. Hun var med-vært på MTV's Kidnapped og har medvirket i flere film og musikvideoer. I 1999 begyndte hun karrieren som skuespiller, og medvirkede i tre episoder af tv-serien Clueless. I 2002 medvirkede hun i filmen The Scorpion King, og derefter i 2003 spillede hun rollen som vampyren Nikki Wood i syvende sæson af serien Buffy - Vampyrernes Skræk. Senere medvirkede hun i andre film, herunder Hollywood Homicide og Soul Plane med Kevin Hart. I 2007 lagde hun stemme til karakteren Platinum i videospillet Def Jam: Icon. Aubert er også et af de fire oprindelige Fantanas, en kvindelig gruppe spokesmodels, der findes i tv- reklamer for læskedrikken Fanta. Hun var Strawberry Fantaen. Hun ses med hendes kollega-Fanta'erne i Maxim magasin online girl galleri og blev placeret som nummer 91 og 97 på Maxim Hot 100 Woman fra 2003 og 2004. Hun har også været med i en reklame for Bacardi og Cola.

Filmografi[redigér | redigér wikikode]

Fjensyn[redigér | redigér wikikode]

Musikvideoer[redigér | redigér wikikode]

Videospil optrædener[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]