Kategoridiskussion:Afsnit af American Dad!

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Sletningsforslag: Kategori:Afsnit af American Dad!

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Jeg har de sidste par dage været i gang med at sammenskrive en række noget nær indholdsløse om afsnit af tegnefilmserien American Dad! i artiklerne om sæsonerne. Normal praksis vil så være at erstatte artiklerne om afsnit med omdirigeringer, men spørgsmålet er om de ikke bare bør slettes, for deres værdi selv som omdirigeringer er ret beskeden. Uanset løsning skal Kategori:Afsnit af American Dad! med tilhørende underkategorier dog slettes, når de er blevet tømt. --Dannebrog Spy (diskussion) 13. mar 2016, 21:48 (CET)

  • Symbol delete vote.svg Slet Det er på tide at få slettet alle unotable artikler og få gjort det sværere at oprette artikler. --Madglad (diskussion) 14. mar 2016, 02:05 (CET)
  • Symbol delete vote.svg Slet - i dette tilfælde synes een samlet artikel at være nok. Der er tydeligvis ikke materiale nok til flere artikler. Rmir2 (diskussion) 14. mar 2016, 08:19 (CET)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar - Hvad er forskellen på de artikler omkring American Dad og så alle de andre artikler i Kategori:Afsnit af tv-serier? --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 14. mar 2016, 17:02 (CET)
Ved American Dad! består artiklerne som oftest ikke af andet end en linie om at det er afsnit X i sæson Y i serien samt en infoboks med nogle få data. Med andre ord ikke andet end hvad der lige så godt kunne stå i en oversigtsartikel. Derudover er der kun artikler om 15 afsnit ud af på det tidspunkt 78, så de har ikke engang værdi som systematisk dækning af området. For de andre seriers vedkommende varierer kvaliteten en del. Nogle har lignende problemer med at kun visse afsnit er beskrevet, basale oplysninger er gentaget, og/eller afsnitsreferater er korte eller mangler helt. Alt i alt noget der gør det svært at se nytten i særskilte artikler om de enkelte afsnit. Modsat er der dog også serier, hvor der er gået betydeligt mere grundigt til værks med omfattende afsnitsreferater, baggrund og anmeldelser. --Dannebrog Spy (diskussion) 14. mar 2016, 17:30 (CET)
  • Symbol delete vote.svg Slet Seriers afsnit synes jeg bør dækkes i artiklen om serien, i en boks-liste, inddelt på sæsoner, med titel (evt. oversat titel), premieredato (evt. dansk premiere dato), evt. kan man komme andre relevante detaljer på, instruktør f.eks., en noteboks, hvis afsnittet f.eks. har vundet en pris, eller behandler et særligt emne, er del af en kampagne, eller andet der gør den særligt notabel. Vrenak (diskussion) 14. mar 2016, 17:34 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Jeg mener vi bør udvide artiklerne i steder for at slet dem. Vi kan finde mange artikler på Wikipedia som stadig er små, men de bliver jo heller ikke bare slettet. Så personligt vil jeg hellere se vi udvider dem og ikke bare slettet dem. --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 14. mar 2016, 20:59 (CET)
Artiklerne er allerede sammenskrevet, så spørgsmålet er sådan set bare, om de skal ændres til omdirigeringer med mulighed for senere genoprettelse eller slettes helt. Personligt hælder jeg til det sidste, for tv-serieafsnit har sjældent nogen videre betydning udenfor deres serie. Derudover har artiklerne allerede stået i over seks år, uden at nogen har udvidet dem, så sandsynligheden for at det nogensinde sker er forsvindende lille. Desuden har artiklerne opretter, Sarmundo, ikke været aktiv siden november 2010, så det er ikke fra den kant, der skal ventes noget. Og hvis andre virkelig vil udvide, så står det dem frit for at bidrage til sæsonartiklerne, der mangler mange afsnitsreferater. --Dannebrog Spy (diskussion) 14. mar 2016, 21:44 (CET)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Jeg har nu tænkte lider over det, og kigget lidt rundt på de forskellige artikler. Det virker ikke til de har det store indhold, s jeg vil derfor gerne tilslut mig overstående kommentar. --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 21. mar 2016, 13:07 (CET)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Jeg har slettet kategorierne. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 11. apr 2016, 14:30 (CEST)