Kategoridiskussion:Aviser fra Sjælland

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Som med Kategori: Aviser fra Jylland, forstår jeg ikke helt denne kategori. Hvilken logik er der bag den og hvilken nytte gør den? --Palnatoke 27. nov 2007, 10:31 (CET)

Den gør ikke anden nytte end at opdele kategorien Kategori:Danske aviser i mindre kategorier. Jeg synes den var ved at være stor. Santac 27. nov 2007, 11:47 (CET)
Det er måske mere relevant at have en inddeling efter dækningsområde: Landsdækkende, regionale aviser og lokalaviser. Og måske en kategori for specialaviser/"emne"-aviser (som Computerworld, Dagens Medicin og Den Blå Avis).
Det ville også være fint for mig. Skillelinien mellem regionale aviser og lokalaviser er dog efter min mening meget flydende til ikke-eksisterende. Bryggebladet er en lokalavis, er Amagerbladet og Helsingør Dagblad regionale eller lokale?
Jeg synes derfor kun der skal være to kategorier landsdækkende og ikke-landsdækkende. Specialaviserne kan så være underkategorier hertil alt efter om de er landsdækkende eller ej.
Jeg synes dog stadig at det er logisk nok at lave kategorierne "Fra Jylland", "Fra Sjælland" mv. Som svar på Palnatokes kommentar på Kategoridiskussion:Aviser fra Jylland har vi i forvejen Kategori:Byer i Jylland og der er det ikke noget problem at Jylland ikke er en 100% homogen størrelse.
Santac 27. nov 2007, 12:10 (CET)