Kategoridiskussion:Biografer i Danmark

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Biografers notabilitet[rediger kildetekst]

På baggrund af denne sletning

26. jun 2013, 21:18 EPO (diskussion | bidrag) slettede siden Bio mors (Organisation med utilstrækkelig notabilitet: indholdet var: {{Notabilitet}} {{Sprog}} Bio Mors er en biograf i Nykøbing Mors , og den er den ældste biograf i Jylland. Bio Mors er også ældre end de bi...)

vil jeg høre om nogen kender til kriterier for biografers notabilitet - jeg ser bort fra det pauvre sprog i oplægget for biografen fra Mors. Den blev tilsyneladende slettet på grund af "utilstrækkelig notabilitet".

Det ser ikke ud til at der kræves meget for at biografer kan få en lille stub. Prøv for eksempel at se på disse fra Kategori:Biografer i Danmark

Står de nu også til sletning, eller burde man have slettet den fra Mors af en anden og ikke fordi den skilte sig ud fra nogle af de andre - eller måske slet ikke have slettet den ?

Mon ikke der trods alt kunne laves et tilsvarende lille opslag eller stub om Bio Mors ud fra denne side om biografens historie ?
-- Mvh PHansen (diskussion) 27. jun 2013, 10:09 (CEST)