Kategoridiskussion:Byer på Sjælland

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Jeg har fået blokeret adgangen til at redigere siden Byer på Sjælland fordi jeg har tilføjet flere kategorier til en artikel f.eks. Byer på Sjælland når der også henvises til en kategori byer i den kommmune som byen hører til. Det bliver anset for dobbeltkonfekt og desuden har jeg fået at vide at der altid til henvises til den laveste kategori i herakiet i dette tilfælde "byer i den kommune byen hører til. Jeg vil lige gøre opmærksom på at wikipedias administratorer måske lige skal kikke på de forskellige kategorier og rense grundigt ud i dem. I tilfældet "Byer på Sjælland" har jeg fundet masser af eksempler på dobbeltkonfekt hvor der henvises til flere beslægtede kategorier. Desuden er der henvisninger fra kategorien byer på Sjælland til lokaliteter som ikke er selvstændige byer men bydele og forstæder f.eks. Ejby (Glostrup), Herfølge, Vangede og Hellerup. De små landsbyer der henvises til på siden kan vel heller ikke betegnes som byer især set i lyset af at der ikke henvises til forholdsvis store byer som Korsør (skrev 80.167.131.163 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)80.167.131.163 3. okt 2008, 16:38 (CEST)

Kategorien er ikke redigeringsbeskyttet og din IP-adresse er ikke blokeret; der må være noget andet galt.
Hvorfor mener du, at lige netop administratorerne skal rydde op i kategorierne? - Det er noget alle kan gøre; administratorerne har rigeligt andet at se til.
- Kåre Thor Olsen (Kaare) 3. jun 2008, 18:58 (CEST)
Er det korrekt forstået, at denne kategori bør tømmes og byerne overføres til de respektive kommune-kategorier? --MGA73 4. sep 2008, 19:56 (CEST)