Kategoridiskussion:Césarprisen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Flytteforslag: Kategori:Cesarprisen

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag

Kategori:Cesarprisen (og alle dens underkategorier) foreslås ændret til den korrekte franske stavemåde "César", som alle artiklerne/listerne anvender.

  • Symbol move vote.svg Flyt - --Urbandweller (diskussion) 20. okt 2013, 13:13 (CEST)
  • Symbol move vote.svg Flyt - Ok for mig, men der bør være redirect'er fra stavemåden uden accent. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 19. nov 2013, 11:47 (CET)
  • Symbol move vote.svg Flyt - Jeg er også med på flyt. Dog ikke redirect'er på kategorier. Her er omstillingskategorier bedre.. --Steen Th (diskussion) 24. jan 2014, 21:21 (CET)
  • Symbol move vote.svg Flyt - Jeg er nu også med på at flyt. Jeg mener ligesom Steenth, ikke redirect'er på kategorier. --Søren1997 Hadsunds våben.png (diskussion // Projekter // bidrag) 18. apr 2014, 12:12 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Enighed om at flytte til Kategori:Césarprisen --Steen Th (diskussion) 11. maj 2014, 18:15 (CEST)Svar[svar]
Frankrig Denne artikel er en del af WikiProjekt Frankrig, et forsøg på at forbedre artikler om Frankrig på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.