Kategoridiskussion:Diskverden

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Discworld --> Diskverden[rediger kildetekst]

Ifølge hovedartiklen Diskverden hedder Discworld Diskverden i danske udgivelser. Burde kategori så ikke også ændres til dette? --Maitch 17. jan 2006 kl. 18:17 (CET)

Det kunne man godt. På den anden side er det nok de engelsksprogede udgivelser, der er bedst kendt. Det er måske mere relevant at flytte hovedartiklen. --Palnatoke 17. jan 2006 kl. 19:03 (CET)

Nu vil jeg ikke kalde mig selv ekspert i disse bøger. Så vidt jeg kan se på f.eks. denne side og i øvrigt også Diskverden, så er bøgerne udkommet på dansk med danske navne. Eftersom de er udgivet på dansk med danske navne synes jeg at navnet skal være "Diskverden". Hvis der er stærk modstand kan jeg også gå med til at Diskverden bliver flyttet, så længe det er konsekvent. --Maitch 17. jan 2006 kl. 19:13 (CET)

Ja, de 5 af bøgerne er da udkommet på dansk, men først sent. Det er mit indtryk, at de fleste kender bøgerne og personerne under de engelske navne og i øvrigt finder de danske navne tæerkrummende pinlige. --Palnatoke 17. jan 2006 kl. 21:55 (CET)

Har flyttet diskussionssiden hertil. Og enig med Palnatoke i oversættelsen, se f.eks. Weatherwax...sheesh TherasTaneel (diskussion) 30. jul 2013, 03:51 (CEST)