Kategoridiskussion:For korte artikler

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

"Bemærk at der ikke er konsensus om at slette artikler udelukkende på baggrund af deres længde, se Wikipedia:Landsbybrønden/Udfasning af substub." Hvor henne i den diskussion er der konsensus om at de ikke må slettes? for det er i for sig hvad citatet betyder nu. --Broadbeer, Thomas 9. feb 2008, 16:49 (CET)

Det er et generelt princip på Wikipedia at hvis man sletter en artikel så er det baseret på konsensus, enten fx via WP:SDBS eller artiklens diskussionsside. I visse tilfælde er der en generel konsensus om konsekvent at slette artikler af en bestemt type, det er fx tilfældet med vandaliserende oprettelser som normalt markeres med {{hurtigslet}} og slettes. Men en sådan konsensus er der altså ikke om at slette artikler med {{substub}}-markeringer og konsensus om sletning af disse artikler bør derfor etableres for hver enkelt på anden vis. --Morten LJ 9. feb 2008, 17:00 (CET)
Jeg har genindsat den tidligere formulering sammen med din, da de sagtens kan stå sammen. (Uden at det giver lov til at slettet løs) --Broadbeer, Thomas 9. feb 2008, 19:30 (CET)
Teksten "Hvis artiklen ikke udvides, kan den blive slettet" giver ikke mening og er i bedste fald intetsigende, naturligvis kan artiklerne blive slettet, lige så vel kan de fx blive udvidet eller flyttet, skal vi også skrive det ind? --Morten LJ 10. feb 2008, 02:03 (CET)