Kategoridiskussion:Fredede militæranlæg i Danmark

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Vil gerne have den flyttet, så den omfatter flere bygninger/fæstninger.--KLN 4. apr 2009, 16:22 (CEST)

Man kan (teknisk set) ikke flytte en kategori. For at gøre det, skal man ændre kategorierne i alle artiklerne og når den uønskede kategori er tømt, kan den slettes. Men når det så er sagt, er det okay med debat om emnet først :-).
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 4. apr 2009, 16:38 (CEST)
Hvis det er helt ukontroversielt, kan du vel blot oprette Kategori:Fredede militæranlæg i Danmark, manuelt flytte de få der er at flytte, og derpå sætte et slette-skilt på denne? -- Mvh PHansen 4. apr 2009, 18:05 (CEST)
Hvis mængden af artikler virker uoverskuelig, har Bruger:MGA73bot nok ikke noget imod en opgave. Eller en anden bot for den sags skyld, men den har vist lavet noget lignende tusinde gange før cirka. Måske kan du fange Bruger:MGA73IRC.
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 4. apr 2009, 18:41 (CEST)
Er nu flyttet. Fandt lige flytteforslaget selv :-) --MGA73 20. apr 2009, 20:32 (CEST)