Kategoridiskussion:Kategorier

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Såvidt jeg kan forstå er vi her helt på toppen af kategorisystemet - og jeg vil foreslå, at den får et nyt navn. Det ser så fjollet ud, at der står:

Kategori:Kategorier

Den kan man næsten kun forstå som en gradbøjning. Der underforstås jo, at det er et overbegreb, så jeg vil foreslå noget i retning af: Top, Toppen af kransekagen, toppen er nået !! osv.--hansjorn 1. jul 2005 kl. 23:24 (CEST)

Denne kategori blev oprettet efter forslag fra Bruger:Jørgen Friis Bak i Wikipedia diskussion:Kategorier. Jeg synes at den har et navn som svarer til formålet, mens hansjorns forslag virker fjollede på mig (og det er ikke mig som starter med at bruge ordet fjollet). Byrial 1. jul 2005 kl. 23:38 (CEST)
Du har vist altid synes, at det jeg laver er fjollet eller i bedste fald spild af tid. Men pyt med det - så længe ordet er frit, kan enhver jo give sit besyv med - så jeg fastholder, at der bør laves et bedre navn til topgruppen: kategori:Topkategori - igen, det minder mig om min fysiklærer, der forklarede universets begrænsning med: Når du kommer rigtigt langt ud, så møder du et rækværk, hvor der står: Læn Dem ikke ud ! - Det er ca. derhen vi skal, når vi snakker toppen af hierakiet.--hansjorn 2. jul 2005 kl. 01:42 (CEST)

Fastgøringsemner[redigér wikikode]

Skal Fastgøringsemner være en hovede-kategori?--Eevee 17. dec 2005 kl. 11:13 (CET)