Kategoridiskussion:Kommuner i Færøerne

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Færøerne Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Færøerne, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Færøernerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Oprettelse af selvstændige kommuneartikler[redigér wikikode]

Jeg har oprettet selvstændige kommuneartikler for alle de kommuner, hvor der var lænket til en lokalitet - med seks undtagelser, hvor hele kommunen enten udgøres af en eneste bygd (Porkeri, Vidareid, Famjin og Hov), eller en eneste ø (Kunoy og Fugloy). Her ville det efter min opfattelse være meningsløst med selvstændige kommuneartikler, men der bør skrives noget/noget mere om stedets kommune i flere af disse artikler. Mvh.--Batmacumba (diskussion) 1. aug 2015, 16:06 (CEST)

Hej. Flere af siderne om kommunerne er ikke opdaterede siden valget i 2008. Kringvarp Føroya (Færøernes Radio) har en side med resultater, dog er der enkelte kommuner hvor der kun fremkommer en blank side, f.eks. Tvøroyri. (man skal klikke på de røde prikker). Mvh. --EileenSanda (diskussion) 1. aug 2015, 17:00 (CEST)
Jeg har nu oprettet de sidste 6 alligevel. Syntes det var mest konsekvent. Polsk Wiki har de fleste valgresultater stillet op i bokse.--Batmacumba (diskussion) 2. aug 2015, 23:22 (CEST)