Kategoridiskussion:Logo, våbenskjold eller lignende savnes

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Sletningsforslag: Kategori:Logo, våbenskjold eller lignende savnes

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Da logoer er beskyttede efter varemærkeloven og ophavsretsloven, mener jeg det er irrelevant at have en kategori (og en skabelon), der opfordrer til, at sætte dem på en artikel. Henrik Sørensen 21. mar 2011, 09:14 (CET)

Nogle logoer er beskyttet - ikke alle, og varemærkeloven forhindrer os vel ikke i at *vise* dem. --Palnatoke 21. mar 2011, 09:22 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold vi har da også kategori:filmbillede savnes og der er det ligeså svært at skaffe frie billeder til artiklerne i den kategori.--Trade 1. apr 2011, 21:51 (CEST)
  • Symbol keep vote.svg Behold hvis logoet er rimeligt kendt kan det være nyttigt nok. Måske ville de pågældende firmaer endda tillade logoet til brug i vores særlige sammenhæng som information og ikke betragte det som misbrug. I så fald skal det naturligvis fastslås, at anvendelsen i en wiki-artikel ikke berettiger til brug andetsteds uden særlig tilladelse. Har vi en skabelon for "logo/varemærke" offentliggjort med særlig tilladelse?--Rmir2 17. apr 2011, 18:44 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Kategorien beholdes
- Sarrus (db) d. 20. apr 2011, 20:38 (CEST)

Sletningsforslag[redigér wikikode]

Såvidt jeg erindrer, har vi i Danmark nogle sindssygt restriktive regler for (gen)brug af logoer, da disse sædvanligvis er copyrightede. Så på den baggrund mener jeg ikke, det er relevant at have en kategori som denne. Henrik Sørensen 8. mar 2011, 07:21 (CET)