Kategoridiskussion:Medier efter land

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Flytteforslag[rediger kildetekst]

Der er et flytteforslag på denne kategori til "Massemedier efter landet" i stedet for "Medier efter land" - det gælder vel også de underliggende kategorier. Men jeg er uenig i forslaget. Medier er den korte form, som bruges i daglig tale uden at de bliver forvekslet med de andre betydninger og den engelske udgave bruger det også denne betegnelse. --Steen Th 10. mar 2009, 11:12 (CET)

I så fald er det da interessant at kategoribeskrivelsen netop linker til Massemedier - bemærk også at vi i kategorinavngivning generelt er mere strikse og stringente end vi er i navngivningen af artikler.--Palnatoke 10. mar 2009, 11:20 (CET)
Før denne kategori blev oprettet var der i forvejen 3 medie-kategorier for et geografisk område. Og kategorien Massemedier fandes også i forvejen. Men de var ikke hægtet sammen, hvilen med denne her kategori er gjort. Samme inkonsekvens findes også i den engelske. Link i kategoribeskrivelse bør være den mest præcise betegnelse og ikke til den flertydige. Men det daglige vil den nuværende navngivning ikke problemer, mens omdøbning fra Medier til Massemedier bevæger det ud til gå ud over det man normalt vil bruge som daglig betegnelse. --Steen Th 10. mar 2009, 15:43 (CET)