Kategoridiskussion:Musikpriser

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Stavning: »inden for« bør være i to ord i denne kategoris navn. --Jeppe 31. aug 2005 kl. 12:26 (CEST)

Skal vi have en administrator til at flytte kategorien? --Troels Nybo 1. sep 2005 kl. 09:21 (CEST)
Nej, vi skal have en ændring i programmellet. Indtil da er løsningen at man opretter en ny, retstavet kategori, flytter artiklerne over i den og sletter den forkerte. --Palnatoke 1. sep 2005 kl. 09:47 (CEST)
Det er ikke en nem opgave at lave katagoriomdøbninger. Nu er denne kategori godtnok ikke så stor at det gør noget, men det er opgaver af denne karakter der er velegnet at smide en robot efter. Jeg skal lige være sikker på at jeg har fået rigtigt fat i det? Kategorien skal ændres til "Kategori:Prisuddelinger inden for musik"? -- Bruger:Wegge 1. sep 2005 kl. 10:03 (CEST)
Nemlig. --Palnatoke 1. sep 2005 kl. 10:19 (CEST)
Burde kategorien ikke bare hedde "Musikpriser". Svarende til kategorierne "Filmpriser" og "Litteraturpriser"? Pardy 7. mar 2007 kl. 14:14 (CET).