Kategoridiskussion:Nintendo-spil

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Computerspil Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Computerspil, et forsøg på at koordinere forbedringer og oprettelser af computerspilsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Flytteforslag[redigér wikikode]

Jeg forslår denne kategori flyttet til Kategori:Nintendo-spil, da jeg finder det navn mere naturligt. --Allano (Skriv til mig her...) 16. dec 2008, 19:59 (CET)

Som det fremgår her Brugerdiskussion:MGA73#Brug_for_Bot.2C_tak.7E så er der flere, der mener det samme. Men måske bør bindestregen ikke være der (bør så også rettes i de 2 andre kategorier)? --MGA73 16. dec 2008, 20:03 (CET)
Hvad angår bindestregen mener jeg, at den bør være der.
Ellers bør vi også fjerne den fra kategorier som dem i Kategori:Programmer efter styresystem, hvilket ikke ville give mening, da disse fik dem tilføjet for noget tid siden. Ik'?
~ Mads Ren`ai 17. dec 2008, 16:40 (CET)
I disse tilfælde blev kategorierne tilføjet en bindestreg, da titlerne var særskrivninger -- de skulle være sammensatte ord. --Allano (Skriv til mig her...) 17. dec 2008, 17:02 (CET)
Så er sagen vel klar - kategorien flyttes til Nintendo-spil medmindre der er protester "snart". --MGA73 17. dec 2008, 17:42 (CET)