Kategoridiskussion:Nummer-et hits i Danmark

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Definition af nummer-et hits[rediger kildetekst]

Jeg synes, det vil være på sin plads med en forklaring på denne kategori for, hvad et nummer-et hit er - det er relativt klart, at der er tale om musiknumre, men der findes jo efterhånden mange forskellige hitlister, så derfor bør det præciseres. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 4. jan 2015, 19:07 (CET)

Der mangler vel også en overkategori ("Kategori:Nummer-et hits"), som også kan rumme tilsvarende kategorier for andre lande. --Palnatoke (diskussion) 4. jan 2015, 19:22 (CET)
Det er nu præciseret. Derudover kan man diskuterer om overkategorien er nødvendig endnu. I kraft af vi kun har kategorien for den danske hitliste, så er det vel ikke nødvendigt endnu eller hvad? Men laves samme kategori for flere lande skal den selvfølgelig oprettes. mvh Tøndemageren (diskussion) 4. jan 2015, 20:11 (CET)
Således provokeret: Nu har vi også den tilsvarende britiske. Det er muligt at det er overkill med både Kategori:Nummer-et hits og Kategori:Nummer-et hits efter land. --Palnatoke (diskussion) 4. jan 2015, 20:57 (CET)
Hehe, jamen det er jo bare helt fint. Spørgsmålet er som om "Nummer-et hits" kan indeholde andre kategorier end den der allerede er der. Hvis ikke, er den måske lidt overflødig. Hvis den kan, så er det vel okay at den er der. mvh Tøndemageren (diskussion) 5. jan 2015, 14:52 (CET)