Kategoridiskussion:Personer fra Schweiz

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg synes, at siden skal bevares uanset de diskussioner, vi har haft om Schweiz/Svejts - og de tekniske problemer, der kan opstå i kategorisystemet. Men en enkel note kunne man henvise til problemet og den pt. foretrukne form. På samme måde vil jeg da lade kategori:Svejts mv. overleve --hansjorn 12. jul 2005 kl. 12:34 (CEST)

Denne kategori er en dubletkategori og bør slettes. --Palnatoke 13. aug 2006 kl. 22:20 (CEST)

Jeg er stærkt uenig med Palnatoke i hans forsøg på egenhændigt , og på tværs af diskussionen at gennemtvinge stavemåden Svejts . - Se Kategori diskussion:Schweiz -- Nico 13. aug 2006 kl. 22:32 (CEST)

Se Kategori diskussion:Svejts, der udmærket forklarer det egenhændige i flytningen af en lang række artikler til denne kategori. --Palnatoke 13. aug 2006 kl. 23:29 (CEST)

OK- jeg trækker egenhændigt tilbage , men iøvrigt synes jeg ikke den diskussion konkluderer noget som helst, og jeg fastholder min mening om at vi bør samle artikler om Svejts/Schweiz i en kategorirække,som jeg efter almindelige wikiprincipper bør være den i dansk sprogbrug mest anvendte, nemlig Schweiz. -- Nico 14. aug 2006 kl. 07:28 (CEST)