Kategoridiskussion:Sletningsforslag

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Er der noget galt med teknikken?

Fx står der 0 ud for "[+] Sider der bør slettes da de ligner reklame (0)", men hvis man klikker på siden er der 6 artikler, fx [Trip Trap], som har været i kategorien i ca. 1½ måned så vidt jeg kan se.

Hvem gennemgår i øvrigt listen og hvor tit? --MGA73 31. jul 2008, 11:42 (CEST)

Nullet ud for "Sider der bør slettes da de ligner reklame" er antallet af underkategorier i den kategori. Jeg synes heller ikke det er helt logisk, men det er forklaringen. Listen (som strengt taget er en kategori) bliver genereret ud fra sletteskabeloner på de enkelte artikler. Siderne der har sletskabeloner på bliver løbende gennemgået og enten justeret eller slettet. Jeg tror ikke der er en fast procedure herfor og det er derfor ikke til at sige hvor lang tid en side kan have en slet-skabelon på. Du er meget velkommen til at gøre noget ved de problematiske sider. Santac 31. jul 2008, 11:50 (CEST)
Super. Det er jo logisk nok - når man ved det :-D Jeg skal gerne kigge på listerne, men jeg kan (så vidt jeg ved) ikke selv slette artiklerne, hvis de ellers skal slettes. --MGA73 31. jul 2008, 16:00 (CEST)
Med "gøre noget ved" mente jeg egentligt omskrive så de ikke fremstår som fx. reklame. For at slette skal der en administrator ind over. Santac 31. jul 2008, 17:52 (CEST)

Iw nabosider[rediger kildetekst]

Denna sida iwlänkar nu till (21. dec 2009, 17:51 (CET)) en:Category:Candidates for speedy deletion och dess liknande systersidor. Är inte dessa snarare iwsystrar till underkategorin Kategori:Sider der er foreslået slettet hurtigt? Jörgen B 21. dec 2009, 17:51 (CET)