Kategoridiskussion:Socialister fra Færøerne

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Færøerne Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Færøerne, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Færøernerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Alle de særskilte artikler er om politikere fra Javnaðarflokkurin. Hvad er begrundelsen for at have dem listet separat? Ville det ikke være bedre, at dette var en ren samle-kategori for de to partier + senere artikler om folk fra smågrupperinger? --Batmacumba (diskussion) 18. apr 2015, 15:31 (CEST)

Er det da ikke det samme med kategorien Kategori:Socialister fra Danmark? Der er der også både kategorier for socialistiske partier og flere politikere er også kategorieseret direkte der. Jeg har dog ikke undersøgt, hvilke partier de tilhører. EileenSanda (diskussion) 22. apr 2015, 01:59 (CEST)
Nej, med to undtagelser - som jeg nu har fjernet - er de enkeltstående personer folk uden tilknytning til de store venstrefløjspartier. Langt de fleste er personer fra 1800-tallet.--Batmacumba (diskussion) 22. apr 2015, 17:57 (CEST)
Jeg har reudceret til Maurentius Viðstein, som var aktiv før etableringen af JF - og i øvrigt ønskede at følge komintern, så ikke en ortodoks SocDem. Dermed er den på linje med praksis i den tilsvarende danske.--Batmacumba (diskussion) 23. apr 2015, 16:27 (CEST)
Engelsk wiki, som er den eneste anden, der har kategorien, bruger den også som samle-kategori for de to partier.--Batmacumba (diskussion) 23. apr 2015, 16:31 (CEST)
Ok, jamen så er det vel i orden nu? Mvh. EileenSanda (diskussion) 26. apr 2015, 13:52 (CEST)