Kategoridiskussion:Subnationale enheder i Litauen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
WikiProjekt Litauen Denne kategori er en del af WikiProjekt Litauen, der er et forsøg på at koordinere dækningen af Litauen-artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Selvom det ikke er mundret - så det betegnelse Subnationale enheder som bruges som betegnelse for Administrativ inddeling. Jeg flytte kategorien en af dagene. --Steen Th 15. aug 2009, 23:48 (CEST)

OK - tak, skal Kategori:Amter i Litauen og Kategori:Kommuner i Litauen så også flyttes? eller er det kun hoved kategorien Administrativ inddeling, der skasl rettes? --Per (PerV) 17. aug 2009, 18:51 (CEST)
Amter og kommuner følger systemet - så der skal ikke ske noget, udover tilhørsforholdet til denne kategori. Men det bliver ordnet i et hug. Du kan se modellen ud fra fx Kategori:Amter. --Steen Th 17. aug 2009, 22:42 (CEST)

Start en diskussion om Kategori:Subnationale enheder i Litauen

Start en diskussion