Kategoridiskussion:Wikipedia-administratorer

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Sletningsforslag: Kategori:Wikipedia-administratorer

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Denne kategori synes at være en ikke-opdateret dublet af det automatiske udtræk på Speciel:Brugerliste/sysop. Tjener kategorien noget formål? Hvis der er stemning for sletning af denne kategori, vil jeg foreslå sletning af Kategori:Patruljanter og Kategori:Wikipedia-bureaukrater ud fra samme argumentation. --C960657 20. feb 2010, 11:57 (CET)

Symbol comment vote.svg Kommentar: Det er en kategori, man kommer i, hvis man sætter {{Bruger administrator}} (hhv. {{Bruger patroller}} og {{Bruger bureaukrat}}) på sin brugerside.
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 20. feb 2010, 12:01 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Jeg kan godt se, at det egentlig ikke er nødvendigt at have kategorien, men det er altid smart at have ens brugerside i den. Bl.a. fordi nogle brugere ikke kender specialsiderne, og fordi det efter min mening altid bør fremstå af brugersiden, hvis man har nogle ekstra rettigheder. --Masz 20. feb 2010, 12:33 (CET)
Jeg foreslår ikke sletning af {{Bruger administrator}} og tilsvarende skabeloner, så oplysningen om administratorstatus vil stadig fremgå af administratorbrugernes brugersider. Såfremt kategorien slettes, skal skabelonerne dog efterfølgende tilrettes, så de ikke automatisk sætter brugeren i de slettede kategorier. --C960657 20. feb 2010, 12:41 (CET)
Som jeg kan se, er der nogle admins der ikke har skabelonen på sin side, men derimod bare kategorien. Fx Pred. Nogle har slet ikke den oplysning, som fx Sarrus. Admins som Pred vil blive nødt til at tilføje oplysningen som enten en boks (som måske vil ødelægge brugersidelayouten), eller som tekst. Admins som Sarrus bør allerede nu få enten boksen eller teksten (eller kategorien, hvis den ikke slettes). Når det så er gjort, kan jeg godt stemme slet. --Masz 20. feb 2010, 13:01 (CET)
Hvis bolden ligger hos mig nu, bliver der ikke scoret flere mål i dén kamp. Der er mindst to steder, man kan kigge, hvis man har brug for en administrator (Speciel:Brugerliste/sysop og WP:ADM#Administratorer). Og på en brugers SUL-side kan man også se det. Og når det så er sagt, bør man bruge WP:AOA, hvis man har brug for en administrator i stedet for at kontakte en bestemt.
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 20. feb 2010, 16:54 (CET)
Jeg er modstander af at det potentielt kan blive et krav, hvis man som admin eller patroller skal have angive at man er det. Ikke fordi jeg som sådan er "flov" over det, men der to opdaterede lister på WP:ADM#Administratorer og WP:P#Nuværende_patruljanter respektivt og det bør være nok. --Henrik 20. feb 2010, 13:32 (CET)
Jeg sagde egentlig heller ikke "skal". Ikke fordi jeg er stolt af at lande i en kategori, men fordi det meget gerne må blive lidt nemmere at finde rundt mellem brugergrupperne. --Masz 20. feb 2010, 13:56 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold Et naturligt sted at have dem: Kategorien er underkategori til Kategori:Wikipedianere og er så vidt jeg kan se, det eneste sted hvor man kan få et overblik over hvem-er-hvem på dawiki. Listen bør holdes ajour, hvilket (stort set) er en en-gangs-opgave at kliste [[Kategori:Wikipedia-administratorer]] i bunden af administratorernes brugersider. -- Christian75 21. feb 2010, 14:53 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Synes den er fin til brugere, der gerne vil finde en admin, men ikke lige kan finde specialsiden. De adminer, der har kategorien på sin side, kan så blive kontaktet. Jeg synes til gengæld ikke, at det må være et krav. --Sabbe 24. feb 2010, 19:12 (CET)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Der er ikke konsensus om sletning, hvorfor den således beholdes
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 5. mar 2010, 21:56 (CET)