Ken André Olimb

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Ken André Olimb
Ken André Olimb 02.jpg
Ken André Olimb i 2011.
Kælenavne Olimbene Rediger på Wikidata
Fødsels­dato 21. januar 1989 (34 år) Rediger på Wikidata
Fødested Oslo, Norge Rediger på Wikidata
Statsborger Norge Rediger på Wikidata
Højde 1,78 m Rediger på Wikidata

Noter:

Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Ken André Olimb (født 21. januar 1989 i Oslo) er en norsk professionel ishockeyspiller, som spiller for Düsseldorfer EG i DEL.

Olimb begyndte sin seniorkarriere i Vålerenga Ishockey i GET-Ligaen, som han blev norskmester med i 2007. Året efter forlod han klubben for at spille med Frisk Asker. I 2010 blev han i Leksands IF i Hockeyallsvenskan, og efter to sæsoner med Leksand tilbragte han sæsonen 2012/13 i BIK Karlskoga i samme liga. Han spillede derefter i tre sæsoner for den tyske Düsseldorfer EG. I 2016 underskrev han en to-årig kontrakt for Linköping HC i SHL og vendte derefter tilbage efter afslutningen af kontrakten til Düsseldorfer EG.

Olimb har repræsenteret Norges landshold under ni verdensmesterskabsturneringer og to olympiske turneringer. Ken André Olimb er den yngre bror til Mathis Olimb.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.