Kim Possible-afsnit

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Hovedartikel: Kim Possible

Bemærkninger[redigér | redigér wikikode]

  • Afsnitnumrene er produktionsnumrene. De angiver den historiemæssige rækkefølge med undtagelse af afsnit 101 og 102 der er byttet om og afsnit 305-307, der hører til til sidst i sæson 3.
  • Disney Channel sender afsnittene hulter til bulter.
  • Fem afsnit (207, 217, 231, 309 og 414) består hver især af to afsnit i halv længde.
  • Afsnit 218-220 er samlet som filmen Kim Possible: Et Spørgsmål om Tid (Kim Possible: A Sitch In Time)
  • Afsnit 305-307 er samlet som filmen Kim Possible: En Djævelsk Plan (Kim Possible: So the Drama)

Sæson 1 (2002-2003)[redigér | redigér wikikode]

Afsnit Titel Synopsis
101 Bueno Nacho Kim og Ron får job på deres yndlingsrestaurant Bueno Nacho. Dr. Drakkens planer om at ødelægge Wisconsin kommer imidlertid på tværs.
102 Tick-Tick-Tick Kim møder for første gang Dr. Drakken der vil bruge en robotflåt som miniaturebombe.
103 Monkey Fist Strikes Lord Monty Fiske narrer Kim til at skaffe ham en magisk abestatuette hvorefter Wade skaber forvirring med sine hologrammer.
104 Attack of the Killer Bebes
105 The New Ron
106 Mind Games
107 Royal Pain For at beskytte den egoistiske prins af Rodeghan flytter Kim ham til Middleton men fortryder det snart.
108 The Twin Factor
109 Animal Attraction Dyreologi er den nye dille som både Ron, Kim og Junior falder for. Senior er derimod optaget af at hævne sig på milliadærklubben.
110 All the News
111 Sink or Swim
112 Number One
113 Crush Dr. Drakken stjæler japansk teknologi til at bygge en kæmperobot med. Intet problem for Kim der er meget mere nervøs for at invitere Josh Mankey til fest.
114 Monkey Ninjas in Space Monty Fiske følger en profeti og kidnapper en abe fra Middletons rumcenter.
115 Low Budget En billig slyngel vil ødelægge Internettet fra Smarty Mart. Men her er Ron på hjemmebane.
116 Downhill Klassen skal på skitur og til Kims ærgrelse skal hendes forældre med som forældrevagter. Jagten på et mystisk uhyre fanger dog snart opmærksomheden.
117 Coach Possible Kim vikarierer som juniorfodboldtræner til spillernes ærgrelse. Indimellem må hun dog også stoppe Senior'erne.
118 Pain King vs. Cleopatra
119 Kimitation Nation
120 Ron the Man
121 October 31st Kim får en ring fæstnet til håndleddet. Men hver gang hun lyver udvider ringen sig så den bliver til en avanceret rustning.

Sæson 2 (2003-2004)[redigér | redigér wikikode]

Afsnit Titel Synopsis
201 The Ron Factor Run bliver det store samtale emne i de videnskabelige krese og, sådan noget har det jo med at stige en til hovedet.
202 Partners
203 Grudge Match En af Dr. Possibles tidligere kollegaer bruger tilsyneladende avanceret teknologi til kamprobotter.
204 Vir-Tu-Ron Den virtuelle verden Everlot holdes i et jerngreb. Ron indvolveres i kampen da han vil imponere en af spillerne, Zita.
205 Two To Tutor Ron får succes som hjemkundskabslærer mens Shego har held som skurkelærer for Junior.
206 Naked Genius
207a Rufus In Show Kim og Ron jagter en juveltyv hvilket involverer at Rufus må deltage i en hundeudstilling.
207b Adventures In Rufus-Sitting Kim skal passe Rufus som imidlertid sluger en microship som både Shego, Duff Killigan og Monty Fiske er ude efter.
208 Motor Ed
209 The Fearless Ferret
210 The Golden Years
211 Job Unfair
212 Queen Bebe
213 Car Trouble Kim skal til køreprøve og får uventet hjælp af en computerstyret bil hvis opfinder er blevet kidnappet af Dr. Drakken.
214 Go Team Go Skurken Aviarius vil hugge Team Go's kræfter. Kim kommer til undsætning men der er brug for et gammelt Team Go-medlem – Shego.
215 A Very Possible Christmas
216 Mother's Day Kims mor følger med Kim på en mission for at stoppe Drakkens planer. Planer der dog forstyrres af Dr. Drakkens egen mor.
217a Rufus vs Commodore Puddles
217b Day Of The Snowmen
218 Et Spørgsmål om Tid
219
220
221 Hidden Talent Wade opfører sig mærkeligt og sender Kim og Ron ud på et par mærkelige missioner. Men måske har Dr. Drakken en finger med i spillet.
222 Return to Camp Wannaweep Cheerleaderholdet er tilbage i Trøstesløselejren hvor Kim og Ron til deres skræk skal dele hytte med hhv. Bonnie og Gil
223 Blush
224 The Full Monkey
225 Exchange Ron kommer som udvekslingselev til en mystisk japansk ninjaskole. Uheldigvis er Lord Monty Fiske også i Japan.
226 Oh Boyz Senior kidnapper et band og Ron ryger med. Kidnapningen får imidlertid bandets salg til at stige så pladeselskabet har ikke travlt med at få dem tilbage.
227 Triple S Junior deltager i ekstremsport og det samme gør Ron omend ufrivilligt. Kim derimod er på jagt efter en skurk med tatovering i nakken.
228 Ron Millionaire Ron bliver pludselig millionær, men lover kim at det ikke vil ændre noget. Det gør det heller ikke (i hvert fald ikke de 1. fem minutter...).
229 Showdown at the Crooked D Kim og familien besøger hendes farbror og kusine Joss i Montana. Joss er Kims største fan og sammen med familien tager de kampen op mod Dr. Drakken.
230 Rewriting History
231a Sick Day Tvislingerne er forkølede og snart er både Kim, Ron, Shego, Dr. Drakken og Duff Killigan smittede.
231b The Truth Hurts Under en Mission for at redde en kendt Videnskabskvinde, bliver Kim og Ron ramt af en mystisk stråle.

Sæson 3 (2004-2005)[redigér | redigér wikikode]

Afsnit Titel Synopsis
301 Steal Wheels
302 Emotion Sickness Kim og Shego får fæstnet modtagerne til en følelseskontrolator på sig der sender deres følelser ud i det ekstreme.
303 Bonding En af professor Dementors limbomber får Ron til at hænge fast i Barkin og Kim i Bonnie med adskillige kontroverser til følge.
304 Bad Boy Dr. Drakken prøver en hjelm der skal gøre ham ondere. Det går imidlertid galt så han i stedet bliver god mens Ron bliver ond.
308 Dimension Twist En forkert forbundet opfindelse sender Dr. Drakken, Shego, Kim, Ron og Rufus i en verden af skiftende kabel-tv-programmer
309a Overdue Ron jagter en biblioteksbog som han har glemt men som Kim har taget ansvaret for.
309b Roachie Kæmpebiller slipper løs i byen. En mindre en knytter sig imidlertid til Ron.
310 And the Mole Rat Will Be CGI En filminstruktør vil lave en film om Kim og Ron men Junior sætter alt ind på at blive castet som skurken.
311 Rappin’ Drakken Dr. Drakken har opfundet en hjernekontrolshampoo og finder ud af at deltagelse i et musikprogram kan sætte gang i salget.
312 Gorilla Fist
313 Team Impossible
305 En Djævelsk Plan Kim og Ron reder en japansk legetøjsdesigner fra døden. En af hans skitser bliver stjålet, og en anden begynder at producere dem.
306 Bueno Nacho skifter ejer som kommer små stykker legetøj i menuerne. Det viser sig at være det stjålne legetøj. Ron får færden af det, men ingen vil tro på det. Kim har travlt med sin nye kærste, som Ron missunder rigtig meget.
307 Ron får ret. De små stykker legetøj forvandler sig til store maskiner, der er designet til at smadre byen. Midt i alt dette finder Kim ud af, at hendes kærste er en ond robotklon. Til sidst bliver Kim og Ron kærester, går til skolefest og oplever deres første kys...

Sæson 4 (2007)[redigér | redigér wikikode]

Afsnit Titel Synopsis
401 Ill Suited
402 Car Alarm Kim misunder Bonny pga. hendes nye bil. Kim får en gammel skrotbunke af sin far, og tvislingerne lover at de vil bygge hende en mega sej bil – hvis bare hun vil gøre dem en lille tjeneste...
403 Trading Faces
404 The Big Job Kim prøver at skaffe et job til Ron, efter at han for 117. gang har betalt en date med rabatkuponer. Men Ron vil slet ikke have et job. Så – hvordan kommer det mon til at gå?
405 Mad Dogs and Aliens
406 Fashion Victim Kim bliver beskyldt for at være spion inde for modeverdenen, alle beviser peger mod hende, men passer det nu også?
407 Grande Size Me Ron bliver oversprøjtet med et mutantgen. Det gode er, at det kun bliver aktiveret, hvis man kum spiser fast food. Ups... men det gør Ron jo hele tiden...
408 Clothes Minded
409 The Cupid Effect Ron glemmer valentinsdag! Det er ikke jorden undergang – men hvad sker der lige for Wade?
410 Big Bother Ron skal passe på en melsæk en hel uge for at bestå en prøve. Samtidig bliver Ron storebror da han forældre adopterer en lille pige. Imens er Kim og Jury på mission i Japan, men det går ikke så godt – Nu er Ron nødt til at tage på mission til Japan med en melsæk og en lille baby. Hvordan kommer det mon til at gå?
411 Odds Man In Rons far lærer ham at regne riciko faktore, for det man gør, ud. Ron bliver så bange for at gøre noget, at han spærer sig selv inde i et pengeskab, og nægter at komme ud. I mellemtiden er Kim i store vanskeligheder, og det er nu op til Ron at overvinde sin frygt og redde Kim.
412 Mathter and Fervent Ron og Kims klasse skal skrive om en lokal hverdagshelt. Ron vil skrive om Kim, men det må han ikke for deres lærer. I jagten på et emne at skrive om finder han ud afr at han egen far ikke er så almindeligr som han gik og trode...
413 Stop Team Go En skurk dukker op for en gang for alle at besejre Team Go. Hun tror, at Shego stadig er medlem, og derfor bliver hun indvolveret i kampen. I kanpens hede ender det med, at Shego bliver ramt af en stråle, der gør hende god. Så Kim og Ron er nødt til at have Shego med over alt, for at hun ikke kommer til skade – hvordan mon det går?
414a Chasing Rufus Rufus bliver ved et uheld efterladt på en sydhavsø, hvor en kat forelsker sig i ham.
414b Nursery Crimes En syg gammel dame laver mystiske ting med små babyer, og straks er Kim og Ron på sagen.
415 Cap'n Drakken Kim og Rons klasse skal på lejrskole i en middelalderby, hvor alle teknologiske ting er forbudt. Dr. Drakken finder et gammelt magisk sørøversværd og prøver at overtage verdensherredømmet. Nu er Kim og Ron nødt til at snog sig væk fra lejren, for at besejre Drakken. Men hvike konsekvenser får det for dem at trodse reglerne?
416 The Mentor Of Our Discontent Ron bliver sat til at være barnepige for Martin Smarty's umulige søn. Han har fået af vider at hvis det går galt, bliver han fyret!
417 Oh No! Yono! Rons lillesøster viser at være en super abeninja. Så sammen med Ron og Kim må hun på mission i Japan (igen).
418 Clean Slate Dr. Drakken får en genial plan, men glemmer den. Han og Shego stjæler en maskine, der skal hjælpe ham med at genvinde sin plan. Men undervejs eksploderer maskinen – dette resulterer i at Kim mister sin hukommelse. Vil det mon lykkes for Hr. og Fru. Possible, Ron, Wade og alle de andre at få Kims hukommelse tilbage...?
419 Homecoming Upset
420 Larry's Birthday
421 Graduation, Part One Kim og Ron er færdige med gymnasiet. Ron mener, det er verdens undergang, da han og Kim vil komme hver sit sted hen. Kim prøver at overbevise ham om, at det nok skal gå. Men det hele bliver en smule anderledes, da en gammel "ven" dukker op for at tilintetgøre Verden...
422 Graduation, Part Two Dr. Drakken kan pludselig huske hele sin geniale plan (skæbnens ironi?), men lykkes den? Og hvordan går det for Kim og Ron?