Krišjānis Rēdlihs

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Krišjānis Rēdlihs

Krišjānis Rēdlihs (født 15. januar 1981 i Riga i Lettiske SSR) er en lettisk ishockeyspiller, der spiller som forvarsspiller for Dinamo Riga i Kontinental Hockey League.

Rēdlihs begyndte sin spillerkarriere ved at spille for HK Liepājas Metalurgs i den Lettiske Ishockeyliga og Østeuropæiske Ishockeyliga. I 2002 deltog han uventet for Letlands ishockeylandshold under VM i ishockey 2002. Efter VM blev Rēdlihs udvalgt under NHL Entry Draft i 2002 af New Jersey Devils i den 5. runde af 154 runder. Han har spillet for Albany River Rats, den American Hockey League-affilierede til New Jersey Devils siden da. I 2006 blev Rēdlihs kortvarigt kaldt op fra Albany til New Jersey Devils, men ikke spille for Devils. Han har spillet for det lettiske landshold under tre VM og under Vinter-OL 2006.

Krišjānis Rēdlihs har tre brødre – to af dem er også professionelle ishockeyspillere – Jēkabs Rēdlihs og Miķelis Rēdlihs.

Se også[redigér | rediger kildetekst]

Kilder[redigér | rediger kildetekst]

SportSpire
Denne biografi om en lettisk sportsudøver er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi
LetlandSpire
Denne artikel relateret til Letland er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Artikelstump