Kylie Jenner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Kylie Jenner
Kylie Jenner.png
Jenner i 2015
Personlig information
Fødselsnavn Kylie Kristen Jenner
Fødselsdato 10. august 1997 (19 år)
Fødested Los Angeles, Californien, USA
Statsborger USARediger på Wikidata
Højde 169 cm
Forældre Bruce og Kris Jenner
Partner Tyga (2014–nu)
Uddannelse og virke
Beskæftigelse Model og realitystjerne
Eksterne henvisninger
Hjemmeside thekyliejenner.com
AIMMP@Twitter.png   Facebook vmc2015.png   Instagram Shiny Icon.svg  
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Kylie Kristen Jenner (født 10. August 1997) er en amerikansk reality stjerne, model og mærkeambassadør for Seventeen Magazine. Hun er mest kendt for at være med i det populære reality show Keeping Up With The Kardashians sammen med sin familie. I 2013 udgav Kylie en eksklusiv kollektion under PacSun, designet sammen med sin søster, Kendall Jenner. Kylie og Kendall er begge modeller.

I 2016 lancerede hun sit eget makeup mærke ved navn Kylie Cosmetics. Som efterhånden er blevet meget populært blandt unge piger. Hun har også sin egen tøjkollektion, med sit eget navn som mærke - som også er meget populært blandt de unge folk.

Kylie har også fået meget opmærksomhed på grund af hendes læber, der har gennemgået en større udvikling gennem årene. Denne ændring førte til den såkaldte "Lip Challenge" der var meget populær i 2015, da mange teenagere gik efter at opnå Kylies fyldige læber.

Privat[redigér | redigér wikikode]

Kylie Jenner er født i Calabasas i Californien. Hun er datter af tidligere OL-atlet Caitlyn Jenner (Tidligere Bruce Jenner) og Kris Jenner (født Houghton, tidligere Kardashian).

Hun har søsteren, Kendall Jenner. Hun har endvidere halvbrødrene Burt Jenner, Brandon Jenner, Brody Jenner og Rob Kardashian, og halvsøstrene Casey Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Khloe Kardashian.

Kylie gik på privatskolen Sierra Canyon School indtil September 2012, hvor hun også var cheerleader. Siden da har hun fået hjemmeundervisning.

Hun er blevet kædet sammen med Jaden Smith, søn af Will Smith og Jada Pinkett Smith. Senest er hun blevet kædet sammen med rapperen Tyga, som hun er blevet spottet en del med det sidste år, og ifølge Kardashian klanen, er i et seriøst forhold med.[Kilde mangler]

Kylie har været meget i pressens og mediernes fokus, især de sidste par år, specielt fornylig er der blevet skrevet meget om hendes læber, som nogle mener er blevet forstørret ved hjælp af plastikkirurgi. Hendes forhold med Tyga har også holdt hende en del i rampelyset.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Question book-4.svg Der er få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel. Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande som fremføres i artiklen.