Latgales Radio

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Latgales Radio (letgallisk: Latgolys Radeja) er en regional radiostation i Rēzekne i det østlige Letland, der hovedsagelig sender programmer på letgallisk. Radiostationen kan modtages i Letgallen, Livlands østlige og nordøstlige dele, Semgallens sydøstlige dele og via internet.

I 2009 overtog det romersk-katolske Rēzeknes-Aglonas stift (lettisk: Rēzeknes-Aglonas diecēze) hovedparten af aktierne i Latgolys Radeja, aktier der tidligere tilhørte Valdis Labinskis – bestyrelsesmedlem for avisen Latgolas Bolss og direktør for Latgales Radio.[1] Siden den 18. juli 2012 udsender radiostationen Radio Vaticanas udsendelser på lettisk.

Kildehenvisninger[redigér | redigér wikikode]

  1. ^ Egita Terēze Jonāne (1. september 2009). "Rēzeknes-Aglonas diecēze iegādājas Latgales radio daļas" (lettisk). news.lv/Latgales Laiks. Hentet 5. januar 2012. 

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]


RadioSpire
Denne artikel om radio eller radioprogrammer er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
LetlandSpire
Denne artikel om et firma eller en virksomhed i Letland er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.