Lene Dammand Lund

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Lene Dammand Lund
Født 30. november 1963 (59 år)
Uddannelse og virke
Uddannelses­sted Arkitektskolen Aarhus (til 1991),
Copenhagen Business School (til 2004) Rediger på Wikidata
Beskæftigelse Arkitekt Rediger på Wikidata
Arbejdsgiver Arkitekten (1995-2002), Det Kongelige Akademi - Arkitektur, Design, Konservering (fra 2012), Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering - Arkitektskolen Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Lene Dammand Lund (født 30. november 1963) er en dansk arkitekt og rektor for Det Kongelige Akademi - Arkitektur, Design, Konservering, hvor hun tiltrådte den 1. april 2012.[1][2][3]

Lund er uddannet arkitekt fra Arkitektskolen Aarhus 1991. Hun har siden 2006 været adm. direktør for landskabstegnestuen SLA A/S. Lund har efter arbejde på danske og internationale tegnestuer været redaktør på Arkitekten, haft egen virksomhed og sideløbende taget en MBACopenhagen Business School. Inden ansættelsen på SLA var Lund adjunktKunstakademiets Arkitektskole.

Lene Dammand Lund har og har haft en række tillidshverv knyttet til arkitektbranchen; herunder som bestyrelsesmedlem for Freja Ejendomme A/S (siden 2004), Signal Arkitekter og formand for aftagerpanelet på Arkitektskolen Aarhus.

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ "Ny rektor for Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering". kadk.dk. Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering. 18. januar 2012. Hentet 7. maj 2019.
  2. ^ Larsen, Anne (17. januar 2012). "Ny rektor på KADK". studyarch.wordpress.com. Hentet 17. januar 2012.
  3. ^ https://kglakademi.dk/employee/lene-dammand-lund
DanmarkSpire
Denne biografi om en dansker er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi
Artiklen om Lene Dammand Lund kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.