Ligasystemet i engelsk fodbold

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel eller sektion om sport er forældet eller ikke opdateret.
Se artiklens diskussionsside eller historik.

Ligasystemet i engelsk fodbold, også kaldet The football pyramid, er et system af sammenhængende ligaer for engelske fodboldklubber, hvor endvidere hold fra Wales, et hold fra Guernsey og et hold fra Jersey deltager. Systemet er hierarkisk opbygget med op- og nedrykning mellem ligaer på forskellige niveauer, hvilket i teorien betyder, at selv den mindste klub har mulighed for ultimativt at rykke op i den højst rangerende liga. Det præcise antal divisioner og klubber varierer fra år til år afhængig af til- og afgangen af klubber, men det estimeres, at ca. 7.000 hold deltager i systemet.

Ikke alle klubber i England spiller i det engelske ligasystem. Enkelte klubber beliggende nær grænsen til Skotland eller Wales har valgt at spille i det skotske eller walisiske ligasystem.

Cup-turneringer[redigér | rediger kildetekst]

Er et hold med i en liga på et bestemt niveau får holdet også adgang til deltagelse i forskellige cup-turneringer arrangeret af The Football Association.

  • FA Cup: Alle niveauer (I teorien; i praksis begrænset til niveau 1–11)
  • FA Trophy: Niveau 5–8
  • FA Vase: Niveau 9–11

Derudover har hver liga normalt én eller flere liga cup-turneringer for holdene i den pågælende liga. F.eks. arrangerer The Football League to liga cup-turneringer.

Dele af systemet[redigér | rediger kildetekst]

National League System[redigér | rediger kildetekst]

Uddybende Uddybende artikel: National League System

National League System er niveau 5-11 i ligasystemet. Denne del af systemet består af mange forskellige ligaer, der hver består af 1-3 divisioner. Strukturen af National League System, dvs. ligaerne indbyrdes placering i ligasystemet og op- og nedrykning mellem dem administreres af The Football Association. Op- og nedrykning af klubber mellem divisioner inden for samme liga håndteres dog normalt af den enkelte liga.

I National League System nummeres ligaernes niveauer fra "Step 1" til "Step 7". Dvs. at divisionerne på niveau 5 i ligasystemet er på "Step 1" i National League System og så fremdeles. Divisionerne på på det nederste niveau i National League System inddeles endvidere i underkategorierne "Step 7", "Step 7A" og "Step 7B", afhængig af standarden på divisionernes klubbers faciliteter.

Non-League football[redigér | rediger kildetekst]

Non-League football er betegnelsen for den del af ligasystemet, der befinder sig på niveau 5 eller lavere. Betegnelsen non-league hentyder ikke til, at turneringerne ikke afvikles i ligaform, men derimod til at turneringerne spilles uden for The Football League og Premier League.

Niveauerne[redigér | rediger kildetekst]

Niveau 1–6 i ligasystemet
Niveau Liga Divisioner
1 Premier League Premier League
20 hold
2 The Football League Football League Championship
24 hold
3 Football League One
24 hold
4 Football League Two
24 hold
5 National League National League
24 hold
6 National League North
24 hold
National League South
24 hold

Nedenstående beskrivelse af niveauerne i ligasystemet er baseret på strukturen gældende for sæsonen 2022-23. Der foretages jævnligt omstruktureringer af systemet, og den aktuelle omstrukturering, der planlægges implementeret til sæsonstarten i 2013 er beskrevet i et særkilt afsnit.

Niveau 1[redigér | rediger kildetekst]

Uddybende Uddybende artikel: Premier League

Det højeste niveau i pyramiden udgøres af Premier League, der består af 20 hold. Ligaen blev dannet i 1992, da de 20 højst rangerede hold brød ud af The Football League, der indtil da havde været Englands højst rangerende fodboldliga. I praksis overtog Premier League driften af The Football League's First Division. Vinderen af Premier League kåres som engelske mestre i fodbold. Hver sæson rykker de tre nederst placerede hold i Premier League ned i The Football League, der til gengæld leverer tre oprykkere til Premier League.

Niveau 2-4[redigér | rediger kildetekst]

Uddybende Uddybende artikel: The Football League

Niveau 2-4 i systemet består af de tre divisioner i The Football League: Football League Championship, Football League One og Football League Two, der hver har deltagelse af 24 hold.

Holdene i The Championship spiller hver sæson om tre oprykningspladser til Premier League, og de tre pladser går til de to højst placerede klubber samt vinderen af et playoff mellem de fire klubber, der slutter på 3.- til 6.-pladsen i divisionen. De tre lavest placerede hold rykker ned i League One.

I League One spiller holdene om tre oprykningspladser til The Championship. To direkte oprykningpladser går til holdene, der slutter på 1.- og 2.-pladsen, mens holdene på 3.- til 6.-pladsen spiller playoff-kampe om den sidste plads. De fire lavest placerede hold rykker ned i League Two.

I League Two spiller de 24 hold om fire oprykningspladser til League One. I denne division er der tre direkte oprykningpladser, som går til holdene på 1.- til 3.-pladsen, samt én oprykningsplads til vinderen af playoff-kampene mellem holdene, der slutter som nr. 4-7. Hver sæson rykker de to lavest placerede hold ned i Football Conference.

Niveau 5-6[redigér | rediger kildetekst]

Den geografiske opdeling mellem National League North og National League South (niveau 6).

National League består af tre divisioner med i alt 72 hold på niveau 5-6 i systemet. Ligaen er den højst rangerende i The FA's National League System.

Den højst rangerende division er National League på niveau 5, der samtidig er den lavest rangerende landsdækkende division i hele ligasystemet. De 24 hold i divisionen spiller hver sæson om to oprykningspladser til Football League Two, som besættes af divisionsvinderen og vinderen af playoff-kampene mellem holdene på anden- til femtepladsen. Til gengæld rykker de fire lavest placerede hold et niveau ned.

Divisionerne National League North og National League South, der hver består af 24 hold inddelt efter deres geografiske placering, udgør niveau 6 i ligasystemet. I hver af divisionerne spiller holdene om to oprykningspladser til National League, som i hver division besættes af divisionsvinderen og vinderen af et playoff mellem nr. 2 til 7, mens der fra hver division rykker tre hold ned til en af ligaerne på niveau 7. Holdene på dette niveau er delt mellem de to divisioner ud fra deres geografiske placering, og det betyder at hold i grænseområdet mellem de to regioner i sommerpausen mellem to sæsoner kan blive overført fra den ene til den anden division, hvis det skaber en bedre geografisk fordeling af holdene.

Ligaen blev etableret i 1979 under navnet Alliance Premier Football League. Den blev stiftet af de bedste hold fra Northern Premier League og Southern League i håb om at vinderen af Alliance Premier League ville have en bedre chance for at blive valgt til The Football League, hvis kun denne stillede op til valget i stedet for mange forskellige hold fra de to ligaer søgte om optagelse og dermed fik spredt stemmerne mellem sig.

Det lykkedes imidlertid aldrig vinderen af Alliance Premier League at bliver valgt ind i The Football League. Til gengæld blev automatisk op- og nedrykning af ét hold mellem The Football League og Football Conference etableret i 1987. Dog skal oprykkernes stadion opfylde krav fastlagt af The Football League for at klubben kan blive rykket op, og i flere tilfælde i 1990'erne blev vinderne af Football Conference ikke oprykket netop på grund af mangelfulde stadionfaciliteter. I 2003 udvidedes antallet af oprykkere til The Football League fra 1 til 2 hold.

Indtil 2004 bestod ligaen kun af én division, og først i 2004 oprettedes de regionale Conference North og Conference South, som blev presset ind i systemet mellem det daværende niveau 5, der bestod af Football Conference, og daværende niveau 6 med Northern Premier League, Southern League og Isthmian League.

De fleste af holdene i National League er fuldtidsprofessionelle, mens de fleste hold i National League North og South er deltidsprofessionelle.

Niveau 7-8[redigér | rediger kildetekst]

Den omtrentlige geografiske opdeling mellem ligaerne på niveau 7-8.

Ligaerne Northern Premier League, Southern League og Isthmian League med tilsammen 198 hold udgør niveau 7 og 8 ligasystemet, og de tre ligaer er de højst rangerende ikke-landsdækkende ligaer i systemet. Northern Premier League dækker det nordlige England og den nordlige halvdel af Wales, Southern League dækker Midlands og det syd- og sydvestlige England samt den sydlige halvdel af Wales, mens Isthmian League dækker den sydøstlige del af England. Hver af de tre ligaer har én division med 22 hold på niveau 7 og to geografisk opdelte divisioner med hver 22 hold på niveau 8.

Fra hver af ligaerne oprykkes hver sæson to hold til Football Conference, dvs. der oprykkes i alt seks hold til niveau 6. Holdene placeres i enten Conference North eller Conference South. I hver liga sikrer vinderen af Premier Division sig en direkte oprykningsplads, mens holdene, der ender på 2.- til 5.-pladserne i hver division spiller playoff-kampe om yderligere én oprykningsplads. Fra hver af de tre Premier Division'er rykker der fire hold ned i en af den pågældende ligas divisioner på niveau 8.

Hver liga har to geografisk opdelte divisioner på niveau 8. Northern Premier League og Isthmian League er opdelt i Division One North og Division One South, mens Southern League er opdelt i Division One Midlands og Division One South & West. De to lavest placerede hold i hver division rykkes ned. Holdene der rykker ned fordeles i divisionerne på niveau 9 efter geografiske kriterier, men nedrykning fra Southern League sker normalt til Combined Counties League, Hellenic League, Midland Alliance, Spartan South Midlands League, United Counties League, Wessex League eller Western League, nedrykning fra Northern Premier League sker normalt til Northern League, Northern Counties East Leauge eller North West Counties League, mens nedrykning fra Isthmian League normalt sker til Combined Counties League, Eastern Counties League, Essex Senior League, Kent League, Spartan South Midlands League eller Sussex County League.

Ændringer i 2013[redigér | rediger kildetekst]

The Football Association arbejdede fra 2006 til 2012 på at reducere antallet af divisioner på niveau 9-10 fra 14 til 12. Problemet var teoretisk set, at ikke alle 14 ligaer kunne få et hold oprykket, når der kun blev rykket 12 hold ned fra divisionerne på niveau 8. Målet var at have 12 divisioner med 22 hold på niveau 9, fordi det ville passe med, at ét hold fra hver af de 12 divisioner kunne rykke op.[1]

Det lykkedes imidlertid ikke ligaerne på niveau 9 at blive enige om en sådan omstrukturering. I stedet valgte The Football Association at udvide antallet af hold i Northern League Premier Division, i Southern League Premier Division og alle tre divisioner i Isthmian League fra 22 til 24 hold.[2] Det vil medføre, at der fortsat skal nedrykkes to hold fra hver af Division One-divisionerne med 22 hold, men at der som noget nyt skal nedrykkes tre hold fra hver af Division One-divisionerne med 24 hold. Det giver i alt 14 nedrykkere fra niveau 8, hvilket passer med, at der kan oprykkes ét hold fra hver af de 14 divisioner på niveau 9.

Denne omstrukturering træder i kraft ved starten af sæsonen 2013-14.

Niveau 9-10[redigér | rediger kildetekst]

Den geografiske opdeling mellem ligaerne på niveau 9-10.

Niveau 9 består af 14 divisioner i 14 forskellige ligaer, der alle har sin højst rangerende division på niveau 9. De fleste af ligaerne har derudover én eller flere lavere rangerende divisioner på niveau 10 og lavere.

Fra ligaerne på niveau 9 er der ingen automatisk oprykning til niveau 8. Klubber, der er interesseret i at rykke op til niveau 8, skal inden 30. november indsende en skriftlig ansøgning om oprykning til The Football Association. Efter sæsonen vurderer et udvalg under forbundet hvilke 12 klubber, der skal rykkes op til niveau 8. Normalt er vinderne af de 14 divisioner oprykningsberettiget, forudsat at de pågældende holds stadion opfylder forbundets krav til hold på niveau 8. Hvis vinderen af en liga ikke er oprykningsberettiget, kan holdene, der sluttede på anden- eller tredjepladsen i den pågældende liga komme på tale til oprykning, men normalt oprykkes der højst ét hold pr. liga.

Antallet af oprykningspladser bliver dog i forbindelse med omstruktureringen i 2013 øget fra 12 til 14, jf. afsnittet om ændringer i 2013.

For de ligaer, der har yderligere divisioner på niveau 10, sker op- og nedrykning mellem niveau 9 og 10 efter de pågældende ligaers retningslinjer. For de ligaer, der ikke har divisioner på lavere niveauer gælder følgende. Fra Essex Senior League rykker de dårligste hold normalt ned i Essex Olympian League, hvis bedste division, Premier Division, befinder sig på niveau 11(!). Fra Kent League sker nedrykning normalt til Kent Invicta League på niveau 10, som i øvrigt også kun har én division. Endelig sker nedrykning fra Midland Alliance normalt til den bedste division i enten West Midlands (Regional) League eller Midland Combination, som begge har divisioner på niveau 10, 11 og 12.

Nedrykning fra niveau 10 sker enten til en division på niveau 11 i samme liga eller til en anden liga i et passende geografisk område.

Niveau 11[redigér | rediger kildetekst]

Niveau 11 er det laveste niveau i National League System, dvs. den del af ligasystemet, som administreres af The Football Association. På dette niveau har 36 ligaer sin højst rangerende division, og fra dette niveau begynder ligaerne at blive meget lokale og dække forholdsvis små områder. I de ligaer, der også har divisioner på lavere niveauer, er det kun divisionerne på niveau 11 og højere, der betragtes som en del af National League System.

Niveau 12-24[redigér | rediger kildetekst]

På niveau 12 har yderligere 14 ligaer sin bedste division. Op- og nedrykning af hold mellem ligaerne uden for National League System er styret af indbyrdes aftaler mellem de involverede ligaer. Antallet af niveauer i systemet afhænger af antallet af hold i de forskellige ligaers område. I nogle få områder er niveau 11 det laveste niveau, mens to områder har divisioner helt ned til niveau 24.

Oversigt over niveau 7-24[redigér | rediger kildetekst]

Nedenstående tabel vises strukturen af ligasystemet fra niveau 7 og nedad.

Niveau 7 Niveau 8 Niveau 9 Niveau 10 Niveau 11 Niveau 12 Niveau 13 Niveau 14 Niveau 15 Niveau 16 Niveau 17 Niveau 18 Niveau 19 Niveau 20 Niveau 21 Niveau 22 Niveau 23 Niveau 24
Northern Premier League
Premier Division
Northern Premier League
Division One South
North West Counties League
Premier Division
North West Counties League
Division One
West Lancashire League
Premier Division
West Lancashire League
Division One
West Lancashire League
Division Two
Lancashire Amateur League
Premier Division
Lancashire Amateur League
Division One
Lancashire Amateur League
Division Two
Lancashire Amateur League
Division Three
Lancashire Amateur League
Division Four
Lancashire Amateur League
Division Five
Lancashire Amateur League
Division Six
Lancashire Amateur League
Division Seven
Manchester League
Premier Division
Manchester League
Division One
West Cheshire League
Division One
West Cheshire League
Division Two
West Cheshire League
Division Three
Liverpool County Premier League
Premier Division
Liverpool County Premier League
Division One
Liverpool County Premier League
Division Two
Staffordshire County Senior League
Premier Division
Staffordshire County Senior League
Division One
Staffordshire County Senior League
Division Two
Cheshire League
First Division
Cheshire League
Second Division
Altrincham & District Amateur League
Division One
Altrincham & District Amateur League
Division Two
Leicestershire Senior League
Premier Division
Leicestershire Senior League
Division One
Leicestershire & District League
Premier Division
Leicestershire & District League
Division One
Leicestershire & District League
Division Two
Leicestershire & District League
Division Three
North Leicestershire League
Premier Division
North Leicestershire League
Division One
North Leicestershire League
Division Two
North Leicestershire League
Division Three
North Leicestershire League
Division Four
Northern Counties East League
Premier Division
Northern Counties East League
Division One
West Yorkshire League
Premier Division
West Yorkshire League
First Division
West Yorkshire League
Second Division
Leeds Red Triangle
Premier Division
Leeds Red Triangle
Division One
Leeds Red Triangle
Division Two
Harrogate & District League
Premier Division
Harrogate & District League
Division One
Harrogate & District League
Division Two
Harrogate & District League
Division Three
York & District League
Premier Division
York & District League
Division One
York & District League
Division Two
York & District League
Division Three
York & District League
Division Four
Northern Premier League
Division One North
Central Midlands Alliance
Supreme Division
Central Midlands Alliance
Premier Division
Midland Regional Alliance
Premier Division
Midland Regional Alliance
Division One
Midland Regional Alliance
Division Two
Nottinghamshire Senior League
Senior Division
Nottinghamshire Senior League
Division One
Nottinghamshire Senior League
Division Two
Doncaster & District Senior League
Premier Division
Doncaster & District Senior League
Division One
Sheffield & Hallamshire County Senior League
Premier Division
Sheffield & Hallamshire County Senior League
Division One
Sheffield & Hallamshire County Senior League
Division Two
South Yorkshire Amateur League
Premier Division
South Yorkshire Amateur League
Division One
Humber Premier League
Premier Division
Humber Premier League
Division One
East Riding County League
Premier Division
East Riding County League
Division One
East Riding County League
Division Two
East Riding County League
Division Three
East Riding County League
Division Four
East Riding County League
Division Five
East Riding County League
Division Six
East Riding Amateur League
Premier Division
East Riding Amateur League
Division One
East Riding Amateur League
Division Two
Driffield & District League
Premier Division
Driffield & District League
Division One
Northern League
Division One
Northern League
Division Two
Northern Alliance
Premier Division
Northern Alliance
Division One
Northern Alliance
Division Two
Tyneside Amateur League
Division One
Tyneside Amateur League
Division Two
North Northumbarland League
Division One
North Northumbarland League
Division Two
Wearside League
Premier Division
Southern League
Premier Division
Southern League
Division One South & West
Western League
Premier Division
Western League
Division One
South West Peninsula League
Premier Division
South West Peninsula League
Division One West
East Cornwall Premier League
Premier Division
East Cornwall Premier League
Division One
Duchy League
Premier Division
Duchy League
Division One
Duchy League
Division Two
Duchy League
Division Three
Duchy League
Division Four
Duchy League
Division Five
Cornwall Combination Trelawny League
Premier Division
Trelawny League
Division One
Trelawny League
Division Two
Trelawny League
Division Three
Trelawny League
Division Four
Trelawny League
Division Five
Devon & Exeter League
Premier Division
Devon & Exeter League
Division One
Devon & Exeter League
Division Two
Devon & Exeter League
Division Three
Devon & Exeter League
Division Four
Devon & Exeter League
Division Five
Devon & Exeter League
Division Six
Devon & Exeter League
Division Seven
Devon & Exeter League
Division Eight
South West Peninsula League
Division One East
North Devon League
Premier Division
North Devon League
Senior Division
North Devon League
Intermediate 1 Division
North Devon League
Intermediate 2 Division
South Devon League
Premier Division
South Devon League
Division One
South Devon League
Division Two
South Devon League
Division Three
South Devon League
Division Four
South Devon League
Division Five
South Devon League
Division Six
Plymouth & West Devon Combination
Division One
Plymouth & West Devon Combination
Division Two
Plymouth & West Devon Combination
Division Three
Plymouth & West Devon Combination
Division Four
Somerset County League
Premier Division
Somerset County League
Division One
Somerset County League
Division Two East
Bath & District League
Division One
Bath & District League
Division Two
Mid Somerset League
Premier Division
Mid Somerset League
Division One
Mid Somerset League
Division Two
Mid Somerset League
Division Three
Yeovil & District League
Premier Division
Yeovil & District League
Division One
Yeovil & District League
Division Two
Yeovil & District League
Division Three
Somerset County League
Division Two West
Taunton & District League
Division One
Taunton & District League
Division Two
Taunton & District League
Division Three
Taunton & District League
Division Four
Taunton & District League
Division Five
Weston Super Mare & District League
Division One
Weston Super Mare & District League
Division Two
Weston Super Mare & District League
Division Three
Weston Super Mare & District League
Division Four
Weston Super Mare & District League
Division Five
Weston Super Mare & District League
Division Six
Gloucestershire County League Bristol Premier Combination
Premier Division
Bristol Premier Combination
Premier One Division
Bristol & District League
Premier Division
Bristol & District League
Division One
Bristol & District League
Division Two
Bristol & District League
Division Three
Bristol & District League
Division Four
Bristol & District League
Division Five
Bristol & District League
Division Six
Bristol & Avon League
Premier Division
Bristol & Avon League
Division One
Bristol Downs League
Division One
Bristol Downs League
Division Two
Bristol Downs League
Division Three
Bristol Downs League
Division Four
Bristol & Suburban League
Premier Division One
Bristol & Suburban League
Premier Division Two
Bristol & Suburban League
Division One
Bristol & Suburban League
Division Two
Bristol & Suburban League
Division Three
Bristol & Suburban League
Division Four
Bristol & Suburban League
Division Five
Bristol & Suburban League
Division Six
Gloucester Northern Senior League
Division One
Gloucester Northern Senior League
Division Two
Cheltenham League
First Division
Cheltenham League
Second Division
Cheltenham League
Third Division
Cheltenham League
Fourth Division
Cheltenham League
Fifth Division
Cheltenham League
Sixth Division
Cirencester & District League
Division One
Cirencester & District League
Division Two
North Gloucestershire League
Premier Division
North Gloucestershire League
Division One
North Gloucestershire League
Division Two
North Gloucestershire League
Division Three
North Gloucestershire League
Division Four
Stroud & District League
Division One
Stroud & District League
Division Two
Stroud & District League
Division Three
Stroud & District League
Division Four
Stroud & District League
Division Five
Stroud & District League
Division Six
Stroud & District League
Division Seven
Stroud & District League
Division Eight
Wiltshire League
Premier Division
Wiltshire League
Division One
Salisbury & District (Saturday) League
Premier Division
Salisbury & District (Saturday) League
Division One
Swindon & District Football League
Premier Division
Swindon & District Football League
Division One
Trowbridge & District Football League
Division One
Trowbridge & District Football League
Division Two
Trowbridge & District Football League
Division Three
Wessex League
Premier Division
Wessex League
Division One
2004 Hampshire League Southampton Saturday League
Premier Division
Southampton Saturday League
Senior Division One
Southampton Saturday League
Junior Division One
Southampton Saturday League
Junior Division Two
Southampton Saturday League
Junior Division Three
Southampton Saturday League
Junior Division Four
Southampton Saturday League
Junior Division Five
Southampton Saturday League
Junior Division Six
Aldershot & District League
Senior Division
Aldershot & District League
Division One
Aldershot & District League
Division Two
Aldershot & District League
Division Three
Portsmouth Saturday League
Premier Division
Portsmouth Saturday League
Division One
Portsmouth Saturday League
Division Two
Isle of Wight League
Division One
Isle of Wight League
Division Two
Isle of Wight League
Division Three
Southern League
Division One Midlands
Dorset Premier League
Division 1
Dorset Senior League Bournemouth League
Premier Division
Bournemouth League
Division One
Bournemouth League
Division Two
Bournemouth League
Division Three
Bournemouth League
Division Four
Bournemouth League
Division Five
Bournemouth League
Division Six
Dorset Saturday League
Junior Division One
Dorset Saturday League
Junior Division Two
Dorset Saturday League
Junior Division Three
Dorset Saturday League
Junior Division Four
Dorset Saturday League
Junior Division Five
Hampshire Premier League
Senior Division
Hellenic League
Premier Division
Hellenic League
Division One East
Reading League
Senior Division
Reading League
Premier Division
Reading League
Division One
Reading League
Division Two
Reading League
Division Three
Reading League
Division Four
North Berkshire League
Division One
North Berkshire League
Division Two
North Berkshire League
Division Three
North Berkshire League
Division Four East
North Berkshire League
Division Four West
Hellenic League
Division One West
Oxfordshire Senior League
Premier Division
Oxfordshire Senior League
Division One
Oxfordshire Senior League
Division Two
Oxfordshire Senior League
Division Three
Witney & District League
Premier Division
Witney & District League
Division One
Witney & District League
Division Two
Witney & District League
Division Three
Witney & District League
Division Four
Banbury District & Lord Jersey FA
Premier Division
Banbury District & Lord Jersey FA
Division One
Banbury District & Lord Jersey FA
Division Two
Banbury District & Lord Jersey FA
Division Three
Banbury District & Lord Jersey FA
Division Four
Midland Alliance West Midlands (Regional) League
Premier Division
West Midlands (Regional) League
Division One
West Midlands (Regional) League
Division Two
Mercian Regional League
Premier Division
Mercian Regional League
First Division
Mercian Regional League
Division Two
Kidderminster & District League
Premier Division
Midland Combination
Premier Division
Midland Combination
Division One
Midland Combination
Division Two
United Counties League
Premier Division
United Counties League
Division One
Bedfordshire League
Premier Division
Bedfordshire League
Division One
Bedfordshire League
Division Two
Bedfordshire League
Division Three
Bedfordshire League
Division Four
Northampton Town League
Premier Division
Northampton Town League
Division One
Peterborough & District League
Premier Division
Peterborough & District League
Division One
Peterborough & District League
Division Two
Peterborough & District League
Division Three
Peterborough & District League
Division Four
Peterborough & District League
Division Five
Northamptonshire Combination
Premier Division
Northamptonshire Combination
Division One
Northamptonshire Combination
Division Two
Northamptonshire Combination
Division Three
Northamptonshire Combination
Division Four
Spartan South Midlands League
Premier Division
Spartan South Midlands League
Division One
Spartan South Midlands League
Division Two
North Bucks & District League
Premier Division
North Bucks & District League
Intermediate Division
North Bucks & District League
Division One
North Bucks & District League
Division Two
Hertfordshire Senior County League
Premier Division
Hertfordshire Senior County League
Division One
Hertford & District League
Premier Division
Hertford & District League
Division One
Hertford & District League
Division Two
Hertford & District League
Division Three
North & Mid Hertfordshire League
Premier Division
East Berkshire League
Premier Division
East Berkshire League
Division One
East Berkshire League
Division Two
East Berkshire League
Division Three
East Berkshire League
Division Four
East Berkshire League
Division Five
Combined Counties League
Premier Division
Combined Counties League
Division One
Middlesex County League
Premier Division
Middlesex County League
Division One (Central & East)
Middlesex County League
Division Two
Middlesex County League
Division One (West)
Surrey Elite Intermediate League Surrey County Intermediate League (West)
Premier Division
Surrey County Intermediate League (West)
Division One
Guildford & Woking Alliance League
Premier Division
Guildford & Woking Alliance League
Division One
Guildford & Woking Alliance League
Division Two
Guildford & Woking Alliance League
Division Three
Guildford & Woking Alliance League
Division Four North
Guildford & Woking Alliance League
Division Four South
Surrey South Eastern Combination
Intermediate Division One
Surrey South Eastern Combination
Intermediate Division Two
Isthmian League
Premier Division
Isthmian League
Division One South
Kent League
Premier Division
Kent Invicta League Kent County League
Premier Division
Kent County League
Division One
Kent County League
Division Two East
Kent County League
Division Two West
Sussex County League
Division One
Sussex County League
Division Two
Sussex County League
Division Three
Brighton, Hove & District League
Premier Division
Brighton, Hove & District League
Division One
Brighton, Hove & District League
Division Two
West Sussex League
Premier Division
West Sussex League
Division One
West Sussex League
Division Two North
West Sussex League
Division Three North
West Sussex League
Division Four North
West Sussex League
Division Five North
West Sussex League
Division Five Central
West Sussex League
Division Two South
West Sussex League
Division Three South
West Sussex League
Division Four South
West Sussex League
Division Five South
Mid Sussex League
Premier Division
Mid Sussex League
Championship
Mid Sussex League
Division One
Mid Sussex League
Division Two
Mid Sussex League
Division Three
Mid Sussex League
Division Four
Mid Sussex League
Division Five
Mid Sussex League
Division Six
Mid Sussex League
Division Seven
Mid Sussex League
Division Eight
Mid Sussex League
Division Nine
Mid Sussex League
Division Ten
Mid Sussex League
Division Eleven A
Mid Sussex League
Division Eleven B
East Sussex League
Championship
East Sussex League
Division One
East Sussex League
Division Two
East Sussex League
Division Three
East Sussex League
Division Four
East Sussex League
Division Five
East Sussex League
Division Six
Worthing & District Football League
Division
Worthing & District Football League
First Division
Worthing & District Football League
Second Division
Isthmian League
Division One North
Eastern Counties League
Premier Division
Eastern Counties League
First Division
Cambridgeshire FA County League
Premier Division
Cambridgeshire FA County League
Senior A Division
Cambridgeshire FA County League
Senior B Division
Cambridgeshire FA County League
Division 1 A
Cambridgeshire FA County League
Division 2 A
Cambridgeshire FA County League
Division 3 A
Cambridgeshire FA County League
Division 4 A
Cambridgeshire FA County League
Division 5 A
Cambridgeshire FA County League
Division 1 B
Cambridgeshire FA County League
Division 2 B
Cambridgeshire FA County League
Division 3 B
Cambridgeshire FA County League
Division 4 B
Cambridgeshire FA County League
Division 5 B
Cambridgeshire FA County League
Division 5 C
Cambridgeshire FA County League
Division 5 D
Anglian Combination
Premier Division
Anglian Combination
Division One
Anglian Combination
Division Two
Anglian Combination
Division Three
Anglian Combination
Division Four
Anglian Combination
Division Five
Anglian Combination
Division Six
Central & South Norfolk League
Division One
Central & South Norfolk League
Division Two
Central & South Norfolk League
Division Three
Central & South Norfolk League
Division Four
Suffolk & Ipswich League
Senior Division
Suffolk & Ipswich League
Division One
Suffolk & Ipswich League
Division Two
Suffolk & Ipswich League
Division Three
Suffolk & Ipswich League
Division Four
Suffolk & Ipswich League
Division Five
Suffolk & Ipswich League
Division Six
St. Edmundsbury Football League
Division One
St. Edmundsbury Football League
Division Two
Essex & Suffolk Border League
Premier Division
Essex & Suffolk Border League
Division One
Colchester & East Essex Football League
Premier Division
Colchester & East Essex Football League
Division One
Colchester & East Essex Football League
Division Two
Colchester & East Essex Football League
Division Three
Essex Senior League Essex Olympian League
Premier Division
Essex Olympian League
Senior One Division
Essex Olympian League
Senior Two Division
Essex Olympian League
Senior Three Division
Ilford & District League
Premier Division
Ilford & District League
First Division
Ilford & District League
Second Division
Niveau 7 Niveau 8 Niveau 9 Niveau 10 Niveau 11 Niveau 12 Niveau 13 Niveau 14 Niveau 15 Niveau 16 Niveau 17 Niveau 18 Niveau 19 Niveau 20 Niveau 21 Niveau 22 Niveau 23 Niveau 24

Kilder / eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

Noter[redigér | rediger kildetekst]