Mai Buch

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Stop hand nuvola.svgDenne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at indholdet ser ud til at være skrevet af en person, der må formodes ikke at kunne holde et neutralt synspunkt i sin vurdering af artiklens indhold og/eller relevans. Læs mere om hvilke typer af artikler, du normalt skal afholde dig fra at skrive hér: Typer af selvbiografier.

Mai Buch (født 16. februar 1951) er en dansk erhvervskvinde, der var økonomidirektør ved Det Kongelige Teater i perioden 1992-1998 og direktør for it- og teleområdet i Forskningsministeriet i perioden 1999-2000. Hun kom til Det Kongelige Teater på et tidspunkt, hvor teateret havde store økonomiske problemer og alle medier skrev om hvordan pengene forvandt ned i et stort sort hul. Hun fik i løbet af få år etableret en professionel økonomistyring og bragt teatrets økonomi på fode igen. I Forskningsministeriet havde hun ansvaret for at digitalisere den offentlige sektor og hun var ophavsmand til etableringen af et nationalt IT-fyrtårn - Det Digitale Nordjylland.

Mai Buch er civilingeniør fra DTU 1975. Efter en lang karriere i staten startede hun - da dotcom bølgen var på sit højeste - i 2000 IT-virksomheden Competencehouse.

Mai Buch er formand for Rådet For Offentligt Privat Samarbejde og tidligere medlem af Konkurrencerådet. Hun er endvidere formand for Teatercentrum.

https://www.computerworld.dk/art/61696/mai-buch-ny-it-direktoer

http://www.rops.dk/om-raadet/medlemmer/

http://www.teatercentrum.dk/mission-og-bestyrelse.asp

http://www.competencehouse.dk

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/408823:Mennesker--Mai-Buch-fik-Det-Kongelige-Teaters-oekonomi-paa-fode

Eksternt link[redigér | redigér wikikode]

Profil på KVINFOs database

FirmaStub
Denne biografi om en erhvervsleder er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi