Maj Wismann

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Stop hand nuvola.svgDenne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at indholdet ser ud til at være skrevet af en person, der må formodes ikke at kunne holde et neutralt synspunkt i sin vurdering af artiklens indhold og/eller relevans. Læs mere om hvilke typer af artikler, du normalt skal afholde dig fra at skrive, i Wikipedia:Selvbiografier § Typer af selvbiografier.
Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
Maj Wismann
Fulde navn Maj Wismann Larsen
Født 26. november 1977 (45 år)
Bopæl Nyborg
Uddannelse og virke
Elev af Joan Ørting Rediger på Wikidata
Beskæftigelse Klinisk sexolog
Eksterne henvisninger
https://majwismann.dk/
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Maj Wismann (født 26. november 1977) er en dansk sexolog og parterapeut, brevkasseredaktør, forfatter og foredragsholder. Hun har desuden en fast klumme om sex og samliv i B.T., samt leverer artikler om parforhold til bl.a. The Huffington Post, The Gottman Institute samt Tiny Buddha.[1][2] Hun har dertil medvirket i en række tv- og radioprogrammer.

Uddannelse og baggrund[redigér | rediger kildetekst]

Maj Wismann er oprindeligt uddannet som folkeskolelærer og blev uddannet som sexologisk rådgiver fra Sexologisk Akademi i København 2006. Siden har hun tilføjet øvrige kurser og uddannelser, herunder bl.a. uddannelsen til klinisk sexolog i 2015, til Parterapeut hos Joan Ørting i 2008 samt til certificeret Metakognitiv Terapeut (Level 1) fra MCT-instituttet i 2017.[3]

Maj Wismann var med til at starte den nu ophørte Dansk Sexolog Forening. Hun er uddannelsesleder på Den Terapeutiske Grunduddannelse.[4]

Karriere[redigér | rediger kildetekst]

Hun har i en årrække været brevkasseredaktør for magasinet Psykologi, samt fast klummeskribent i både kvindemagasinet Woman og kvindeuniverset Oestrogen.dk. Hun er desuden fast klummeskribent i B.T..

Dertil er hun forfatter til bogen "Kærlige råd fra en ven"[5] samt bogen "Men Hvorfor - fortællinger fra de utro og fakta om utroskab".[6]

Siden landet lukkede ned under coronakrisen har hun regelmæssigt udgivet sine Instagram lives både som podcasts og som videoer på sin YouTube-kanal.

Hun har desuden været med i tv-programmet Bonde søger brud, og haft talkshowet Det handler om kærlighedTV 2/Fyn samt har deltaget i adskillige radioprogrammer.

Maj Wismann har egen klinik ved Nyborg. Derudover underviser hun andre terapeuter, rådgivere mm i at hjælpe klienter via nettet.

I 2012 lancerede hun sin amerikanske hjemmeside.

Privatliv[redigér | rediger kildetekst]

Maj Wismann er født i 1977 og bor ved Nyborg på Fyn, hvor hun også har sin klinik. Hun er gift med flymekanikeren Mads Bruun, og har i alt tre børn.

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ Maj Wismann (engelsk), The Gottman Institute, hentet 20. september 2018
  2. ^ Maj Wismann (engelsk), Tiny Buddha, hentet 20. september 2018
  3. ^ Om Maj Wismann, websexolog.dk, hentet 27. september 2018
  4. ^ Den terapeutiske Grunduddannelse, tegu.dk, hentet 20. september 2018
  5. ^ Mogens Rasmussen (2. november 2019), Kærlige råd fra Maj Wismann, Lokalavisen Nyborg, hentet 24. februar 2020
  6. ^ Maria Frellesen Pedersen (2. september 2020), Sexolog inviterer til bogreception, Lokalavisen Nyborg, hentet 14. september 2020

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

DanmarkSpire
Denne biografi om en dansker er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi