Marc Perera Christensen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Marc Perera Christensen
Marc perera christensen.jpg
Født 26. april 1979
Uddannelse Markedsføringsøkonom
Stilling

Rådmand for Kultur- og Borgerservice i Aarhus Kommune
Politisk leder af Konservative i Aarhus

Medlem af De Konservatives Hovedbestyrelse
Hverv som folkevalgt
Parti Konservative
Hjemmeside www.marcpc.dk

Marc Perera Christensen (født 26. april 1979) er politisk leder af De Konservative i Aarhus og Rådmand for Kultur- og Borgerservice. Han er student fra Aarhus Katedralskole og Markedsføringsøkonom fra Århus Købmandsskole.

Marc Perera Christensen "(...) er adoptivbarn fra Sri Lanka. Han var kun et par måneder gammel, da hans forældre Else og Kaj Christensen hentede ham til Danmark – nærmere bestemt til Stavtrup uden for Aarhus."[1]

Politisk karriere[redigér | redigér wikikode]

Marc Perera Christensen har været medlem af De Konservative og Konservativ Ungdom siden 1998 og startede sin politiske karriere i Konservativ Ungdom, hvor han fra 2000-2002 var formand for lokalafdelingen i Aarhus. Fra 2002-2005 var han medlem af Konservativ Ungdoms Forretningsudvalg, heraf det sidste som næstformand.

I 2005 blev han valgt som nr. 2 på den konservative byrådsliste, men opnåede ikke valg, da De Konservative kun fik ét mandat i Aarhus Byråd [2]. Han blev dog medlem af Aarhus Byråd den 8. marts 2006, da Poul B. Skou trak sig. Ved kommunalvalget i 2009 var Marc Perera Christensen spidskandidat [3] for De Konservative i Aarhus, og partiet opnåede 3 mandater [4], ligesom Marc Perera Christensen opnåede et personligt stemmetal på 5.847 og dermed tredjeflest i Aarhus Kommune [5]. Som en del af konstitueringsaftalen blev Marc Perera Christensen Rådmand for Kultur- og Borgerservice i Aarhus Kommune [6].

Eksterne kilder/henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Referencer[redigér | redigér wikikode]

Dansk Stub
Denne artikel om en dansk politiker er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Politiker