Mars Incorporated

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jump to navigation Jump to search
Disambig bordered fade.svg For andre betydninger af ordet Mars, se Mars.
Mars Incorporated
Mars Incorporated, Veghel, Netherlands, 2013.jpg
Virksomhedsinformation
Selskabsform Aktieselskab
Branche Fødevarer
Grundlagt 1911
Grundlægger John Mars
Hovedsæde McLean Virginia USA USA
Produkter Chokolade
Ris
Regnskab
Omsætning 35 milliarder USD (2017)
Organisation
Antal ansatte
80.000 (2017)
Eksterne henvisninger
www.mars.com

Mars Incorporated en verdenskendt fabrikant af konfekture, dyremad og andre fødevareprodukter. I 2005 omsatte Mars Incorporated for 18 milliarder amerikanske dollars. Koncernen blev startet i 1911 og har sit hovedkvarter i McLean, Virginia i USA.

28. april 2008 meddeltes, at firmaet for 23 mia $ overtager tyggegummifirmaet Wrigleys. Herefter vil Mars Inc. overhale britiske Cadbury Schweppes som verdens største konfektureproducent.[1].selskabet er kendt for at producere kattemaden Whiskas, hundemaden Pedigree, samt Uncle Ben's.Selskabet er ejet af Mars-familien hvilket gører det til et af USAs største familieejede virksomheder.

Mars Limited[redigér | redigér wikikode]

Mars Limited er navnet på den britiske gren af Mars, Inc. Selskabet har hovedkvarter i Slough i England. Mars Limited producerer nogle chokoladebarer som ikke produceres i Mars, Inc. (blandt andet Maltesers og Tunes).

Chokoladen som i USA sælges som Milky Way Sælges i Europa som Mars.Den europæiske Milky Way, sælges i USA som 3 Musketeers.Chokoladen som tidligere hed Mars i USA, er nu omdøbt til Snickers Almond Bar, og sælges ikke i Europa.

Masterfoods[redigér | redigér wikikode]

Masterfoods Incorporated er ejer af mange kendte brands.

Eksterne referencer[redigér | redigér wikikode]