MediaWiki-diskussion:Common.css

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Ikke startet kommentar[rediger kildetekst]

Denne fil indeholder en ikke startet kommentar:

...
/*
  * Style til interne links der konstrueres ved hjælp af {{PAGEURL}} etc. 
  */

 #bodyContent .plainlinks a {
   background: none !important;
   padding: 0 !important;
 }

*/ <-------Her!

/* CommonsTicker styles */
...


--ArvoX 19. sep 2006 kl. 18:54 (CEST)

Rettet. --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 19. sep 2006 kl. 18:56 (CEST)

Formatering til <cite> element[rediger kildetekst]

Kan en administrator venligst indsaette foelgende css-kode vedr. <cite>-elementet. Se diskussion paa Landsbybroenden dd. Direkte klippet fra enwiki:

/* Styling for citations */
cite {
    font-style: normal;
    word-wrap: break-word;
}
 
/* If there is an inline link to a full citation, the full citation will turn blue when the inline link is clicked */
cite:target { 
    background-color: #DEF;
}
 
/* For linked citation numbers and document IDs, where the number need not be shown on a screen or a handheld, but should be included in the printed version */
 
@media screen, handheld, projection {
    cite *.printonly {
        display: none;
    }
}

mvh Bruger:Nillerdk 28. jan 2009, 14:40 (CET)

Jeg har nu sat teksten ind, da ingen har protesteret på brønden. --MGA73 6. feb 2009, 11:50 (CET)

Fjernelse af "Fra Wikipedia, den frie encyklopædi"[rediger kildetekst]

Jeg har lavet et nyt indlæg under MediaWiki-diskussion:Tagline omhandlende en fjernelse af teksten "Fjernelse af "Fra Wikipedia, den frie encyklopædi", hvilket involverer en ændring af CSS-koden. — Froztbyte 9. maj 2010, 09:54 (CEST)[svar]

Hidden Structure[rediger kildetekst]

.hiddenStructure {
  display: none;
}

Efter Masz har tilføjet denne Hidden Structure kan jeg ikke bruge mit personlige .js og .css hvormed mine extraeditbuttons.js er ubrugbart. Kan denne rettelse ikke fjernes?--Med venlig hilsen, RodeJong 13. okt 2011, 13:40 (CEST)

Har du en bedre metode til at skjule ubrugte infobokselementer? --Palnatoke 13. okt 2011, 13:44 (CEST)
Desværre nej, men jeg mener at det ikke er en god ide at skjule ubrugte sager i en infoboks, mens man samtidlig slukker for personlige .js og .css og derfor anmoder jeg at fjerne denne kode hurtigst muligt.--Med venlig hilsen, RodeJong 14. okt 2011, 02:14 (CEST)
Du kan udmærket bruge personlige .js og .css - det er bare klassen hiddenStructure, der skal undgås, fordi det er den, der i mange infobokse styrer om en parameter vises eller ej. Dødsår er for eksempel en parameter, der skal skjules, fordi den er tom i artikler om folk, der ikke er døde endnu. --Palnatoke 14. okt 2011, 06:59 (CEST)
Problemet er at min extraeditbuttons.js ikke lades i min personlige css. Hvordan får jeg det til at virke?--Med venlig hilsen, RodeJong 16. okt 2011, 16:37 (CEST)

Diff style[rediger kildetekst]

Hello, we have noticed that after the deployment of MediaWiki 1.20wmf1 an old local customised diff style has not been removed from this page. 1.20 brings a new, greatly improved diff style which is no longer compatible with older customisations. To prevent the new release from worsening rather than improving your diffs, a global interface editor has agreed to help you by removing the old code in a week from now unless you object. You'll then be able to see if the new style suits you or needs a new customisation. I hope this helps, Nemo bis (diskussion) 5. aug 2012, 22:54 (CEST)

Done - Hoo man (diskussion) 18. aug 2012, 21:55 (CEST)

Skjul ændringstid for forsiden[rediger kildetekst]

I en:Wikipedia:Village pump (technical)#Offputting message bemærkede jeg at Forside siger "Denne side blev senest ændret den 27. december 2008". For læsere der ikke kender den tekniske forklaring kan det virke som om de er kommet til en uopdateret hjemmeside. Jeg foreslår footer-info-lastmod skjules på forsiden ligesom i en:MediaWiki:Vector.css. PrimeHunter (diskussion) 21. jul 2013, 00:56 (CEST)

Det syntes jeg lyder som en god idé. Vi skal jo ikke sende de forkerte signaler om at vi er uopdateret. --Simeondahl (diskussion) 21. jul 2013, 00:58 (CEST)
+1 for at skjule. Vi skal jo ikke virke uopdateret. Mvh Asger N. Hansen (Asger1995) 21. jul 2013, 01:02 (CEST)
Det er hermed gjort. --Christian List (diskussion) 4. jan 2014, 06:28 (CET)

Message-bokse der stammer fra moduler[rediger kildetekst]

Hej, jeg har opdaget at nogle tekstbokse mangler indramning, indrykning og baggrundsfarver. Se f.eks. dokumentationen til Skabelon:Citation, der på engelsk wikipedia ser sådan ud. Tekstboksene anvender skabeloner, der er lavet ved hjælp af moduler. F.eks. bruger {{documentation}} modulet Modul:Documentation. {{Dokumentation}} (stavet med k) ser fin ud, men den anvender ikke moduler. Så vidt jeg kan se kan man løse problemet ved at kopiere et større afsnit fra en:MediaWiki:Common.css til vores Common.css. Jeg har afprøvet det i min personlige css, og det ser ud til at virke. Jeg har forsøgt mig med at kopiere mindre dele, men det er ikke lykkedes at få til at virke. Det er derfor nok bedst at kopiere alt hvad der handler om messagebokse fra den engelske. Mon en administrator vil kopiere indholdet fra min personlige css og tilføje det til den fælles css?--Weblars (diskussion) 23. sep 2016, 20:29 (CEST)