MediaWiki-diskussion:Monobook.css

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

På den engelske Wikipedia har de genindført understregning af links. Personligt kan jeg bedre lide links med understregning, så hvis der ikke er nogen protester vil jeg genindfører dem her på den danske Wikipedia om et par dage. --Christian List 8. jun 2004 kl. 16:15 (CEST)

Jeg synes også vores links skal være understregede, ligesom på (det meste af) resten af Internet. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 8. jun 2004 kl. 17:40 (CEST)

Flyttet hertil fra Brugerdiskussion:Palnatoke:

Er der nogen dybere mening med at vi viser persondata boksen på artiklen som default, i modsætning til hvad der sker på dewiki, hvor den som default er skjult ved hjælp af CSS? Efter min mening bør boksen som udgangspunkt være skjult, da der er tale om gentagelse af de allerede eksisterende biografiske oplysninger. -- Bruger:Wegge 14. maj 2005 kl. 14:42 (CEST)

Hvorfor er Skabelon:Persondata synlig, når de:Vorlage:Personendaten er usynlig? Jeg ser ikke lige nogen forskel på de to. --Palnatoke 14. maj 2005 kl. 16:17 (CEST)
Det er der heller ikke, men søg på metadaten i de:Mediawiki:Monobook.css:
/* Metadaten (bspw. Personendaten) */

table.metadata {
        border: 1px solid #aaaaaa;
        display: none; /* Muss von Benutzern eingeschaltet werden */
}
Så hvis intentionen er at boksen skal være usynlig, er det bare et spørgmål om at tilføje noget tilsvarende hos os. -- Bruger:Wegge 14. maj 2005 kl. 16:23 (CEST)

Jeg vil indsætte teksten snarligt, hvis der ikke protesteres. --Palnatoke 14. maj 2005 kl. 16:56 (CEST)


Er der en som gider at indsætte

#coordinates {  
 position:absolute;
 z-index:1;
 border:none;
 background:none;
 right:30px;
 top:3.7em;
 float:right;
 margin:0.0em;
 padding:0.0em;
 line-height:1.5em;
 text-align:right;
 text-indent:0;
 font-size:85%;
 text-transform:none;
 white-space:nowrap;
}

Tilsvarende til den engelske Wikipedia. I øjeblikket har jeg bare manuelt sat style ind i Template:coor title dms. Thue 7. jan 2007 kl. 13:52 (CET)

Jeg tror lige vi skal have en principiel debat om hvorvidt vi ønsker at have artikelindhold der bevæger sig ud over kanten af det normale område, inden vi gør det. Og det samme gælder naturligvis for skabelonen i sig selv. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 7. jan 2007 kl. 16:13 (CET)
Ingen grund til at have samme skabelon flere gange - vi har allerede {{Koordinater}}. --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 7. jan 2007 kl. 16:18 (CET)
Vi skal selvfølgelig ikke have den samme skabelon flere gange, men jeg kan nu bedst lide min version fordi
1) Den virker med de engelske værktøjer som http://de.giswiki.net/hjl_get_CoorE.htm , som giver output i formatet til den engelske template.
2) Den bruger (inkluderer) Skabelon:Coor dms (som var der i forvejen, jeg har ikke lavet den), så koordinater automatisk bliver formateret ens lige meget om man putter dem op i toppen eller inkluderer dem i teksten.
Jeg kan se at skabelon:koordinater bruger samme style="..." som jeg brugte. Det ville igen være pænere hvis det var i stylesheetet; da det tilsyneladende allerede er besluttet at bruge det format burde der ikke være nogen problemer med det? Thue 7. jan 2007 kl. 21:41 (CET)

Infobokseparameter[rediger kildetekst]

Det eneste der er tilbage her i monobook er nogle infoboksparameter. Er der nogen grund til de ikke står i common.css. Eneste gyldige grund er hvis den ødelægger et andet skin eller omhandler ting der kun omhandler monobook.

Er der nogen der ved om de bruges til noget.--Jan Friberg 9. mar 2009, 13:45 (CET)

Jeg har nu flyttet dem til commons.css.--Jan Friberg 11. mar 2009, 22:11 (CET)