Medialogi

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgDer er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket muligvis er et problem.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres i artiklen.
Question book-4.svg
Broom icon.svgDenne artikel behøver tilrettelse af sproget.
Sproget i denne artikel er af lav kvalitet på grund af stavefejl, grammatikfejl, uklare formuleringer eller sin uencyklopædiske stil.
Du kan hjælpe Wikipedia ved at forbedre teksten.

Medialogi er en engelsksproget bacheloruddannelse og kandidatuddannelseAalborg Universitets campus i Aalborg og Sydhavnen i København.

Uddannelsen er teknisk-naturvidenskabelig og handler om banebrydende interaktive digitale systemer, menneske-maskine interaktion, programmering, medieteknologi, elektronik, computergrafik, computerspil, computerskabt 3D grafik, sensorteknologi og interaktive medieprodukter.

På Medialogi får man desuden indblik i menneskelige perception, sanseopfattelse, design og analyse af videnskabelige eksperimenter, statistik og filmvidenskab samt de designprocesser og teknologier, som findes bag medieproduktioner. Studerende arbejder bl.a. med, hvordan man kan benytte teknologiske fremskridt fx i forbindelse med ingeniørvidenskaben i produktionen teknologiske løsninger, der hjælper mennesker i hverdagen fx diabetespatienter, skolebørn, der skal lære matematik, blinde og svagtseende, ordblinde, adfærdskampagner mv.

Medialogi er tværfaglig, og den kræver, at man har et godt kendskab til og interesse for matematik, da programmering udgør en stor del af uddannelsen.

Folk, der er uddannet i Medialogi arbejder normalt i IT-branchen med fx programmering, softwareudvikling, interaktionsdesign, rådgivning og udvikling.

Kilder[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Medialogi på Aalborg universitet, bachelor