Melissa Rothstein

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Broom icon.svg Dette emnes notabilitet er betvivlet
– da en skribent har vurderet at artiklens emne er for snævert til at have encyklopædisk relevans. En begrundelse for denne vurdering kan muligvis findes på artiklens diskussionsside eller i artikelhistorikken.  
Broom icon.svg Formatering
Denne artikel bør formateres (med afsnitsinddeling, interne links o.l.) som det anbefales i Wikipedias stilmanual. Husk også at tilføje kilder!
Wikitext.svg
Melissa Rothstein
Fødselsdato 3. juni 1980Rediger på Wikidata
Fødested Springfield TownshipRediger på Wikidata
Statsborger USARediger på Wikidata
Ægtefælle Bam MargeraRediger på Wikidata
Uddannelses­sted Pennsylvania State UniversityRediger på Wikidata
Beskæftigelse Fotograf, modelRediger på Wikidata
Bemærk:
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Melissa "Missy" Rothstein (tidligere Margera; født 3. juni 1980 i Springfield, Pennsylvania, USA) er en amerikansk model og fotograf. Hun er også kendt for sit tidligere ægteskab med den professionelle skater og MTV-stuntman Bam Margera.

Biografi[redigér | redigér wikikode]

Hendes forældre er Marian og David Rothstein, de blev gift i år 1974 og var sammen indtil David pludselig døde af et hjertestop i januar 2001. Missy har mange hobbyer, hun kan godt lide at læse, og hendes ynglingsbog er The Witching hour, og hun elsker at shoppe og hænge ud med sine veninder. Missy mødte Bam Margera på Richardson Middle School i Springfield. En ven kom og spurgte Missy om hun ville se Bam skate, og derfra blev hende og Bam meget gode venner. Som 12-årig blev Missy barnepige og begyndte allerede der med at tjene penge. Missy havde mange små jobs, hun var fx servitrice på en vens restaurant osv. Missy havde mange jobs men fandt intet hun kunne lide nok til at arbejde der permanent. Senere blev hun ringet op af barndoms-vennen Bam, som spurgte, om hun ville være med til at indspille filmen Haggard, hun sagde ja, og de blev langsomt forelskede i hinanden og begyndte at date i tre måneder, men så blev Bam kærester med sin tidligere ekskæreste Jennifer, og Missys hjerte blev knust. Efter to år stødte Bam og Missy tilfældigt sammen, efter 3 måneder flyttede de sammen, og efter 7 måneder blev de forlovet. I dag er de gift. Inden brylluppet fik hun lavet en tatovering på den indvendige side af underlæben, hvor der stod nummeret på den bygning, hvor de købte deres forlovelsesringe. Ellers har hun en tatovering nederst på ryggen, og hun har også en sommerfugl lige under navlen og et slags kors på højre underarm. Efter brylluppet ville Missy forbedre sig selv og ville lære at lave mad og blive den bedste kok, en mand kunne ønske sig, og hun har sagt, at hvis hende og Bam skal have børn, lover hun at gøre dem smukke.