Mike Jones (wrestler)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Jones u 2013

Mike Jones (født 13. juni 1962) er en tidligere amerikansk wrestler, der er best kendt under ringnavnet Virgil i World Wrestling Federation og som Vincent i World Championship Wrestling.

I World Wrestling Federation blev han i 1987 bodyguard for Ted DiBiase under navnet Virgil. Navnet, der blev fundet på af Bobby Heenan, var en slag mod wrestleren Virgil Runnels, der wrestlede som Dusty Rhodes i World Championship Wrestling. I 1996 skrev Mike Jones kontrakt med World Championship Wrestling, hvor hans nye navn Vincent var en hån mod WWF's ejer Vince McMahon. I både WWF og WCW var Jones' primære opgave at modtage tæv fra de andre wrestlere, og han wrestlede sjældent kampe selv, men var ofte blot bodyguard for Ted DiBiase i WWF eller en del af gruppen i New World Order, som han blev medlem af i WCW i 1996. Den eneste bemærkelsesværdige sejr i hans karriere er muligvis sejren i sin debutkamp i WCW på ét af organisationens ugentlige tv-programmer WCW Saturday Night i efterået 1996, hvor han klart besejrede en på det tidspunkt fuldstændig ukendt Bill Goldberg.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

WrestlerSpire
Denne biografi om en amerikansk wrestler er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Artikelstump