Milo Ventimiglia

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Milo Ventimiglia Heroes.jpg

Milo Anthony Ventimiglia (født 8. juli 1977 i Anaheim, Californien) er en amerikansk tv-skuespiller og -instruktør, bedst kendt for sin rolle som Peter Petrelli i NBC-serien Heroes.

Han debuterede i Rap fyr i L.A., men slog igennem med den Emmy Award-vindende serie Gilmore Girls, hvor han spillede Rory Gilmores kæreste Jess Mariano fra 2001 til 2006. Ventimiglias store gennembrud kom i 2006, da han fik rollen Peter Petrelli i NBC's serie, [Heroes.

Privatliv[redigér | redigér wikikode]

Ventimiglia blev født i Orange County, Californien. Han er søn af Carol (født Wilson) og Peter Ventimiglia. Med to ældre søstre, er han den yngste af en søskendeflok på tre. Som attenårig modtog Ventimiglia et stipendium til at studere ved American Conservatory Theater. Han gik på UCLA som major i fire år, men dette var ikke akademisk. Ventimiglia er lacto- vegetar, derfor undgår han nødder og bælgfrugter. Han hverken ryger cigaretter, eller drikker alkohol, af samme grund. Han er fan af det britiske punkband The Clash, og er en ivrig skateboard fan.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons har medier relateret til: