Mischa Barton

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Mischa Barton
Mischa Barton, 2006
Personlig information
Fulde navn Mischa Anne Marsden Barton
Født 24. januar 1986 (38 år)
London, England
Beskæftigelse skuespiller, studievært, model
Aktive år 1995 – Nu
Roller Marissa i Orange County

Mischa Anne Marsden Barton (født 24. januar 1986) er en britisk-født amerikansk skuespiller og model, mest kendt for sin rolle som Marissa i den amerikanske ungdomsserie Orange County, som er blevet vist på TvDanmark.

Ud over tv-serien Orange County er hun bl.a. kendt for sin medvirken i James Blunts musikvideo til Goodbye My Lover og i en lang række reklamer og film. Mischa har været i Danmark flere gange.

I starten af 2008 blev Bartin indlagt på en afvænningsklink, efter at hun i 2007 blev stoppet af politiet pga. slingrende kørsel. Udover at være påvirket af spiritus var hun ikke var besiddelse af et kørekort. Derudover fandt politiet også marihuana i hendes bil.[1]

I april 2008 slap Mischa Barton for fængselsstraf for sin sprit- og narkoskandale efter en aftale med anklagemyndigheden. Hun blev idømt en betinget dom på tre år ligesom hun skal betale en bøde samt deltage i et tre måneders kursus i fornuftig omgang med alkohol.[2]

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ "Mischa Barton i spjældet". ekstrabladet.dk. 29. december 2007. Hentet 28. august 2016.
  2. ^ "Mischa Barton slipper for fængsel". livsstil.tv2.dk. 9. april 2008. Hentet 28. august 2016.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]


SkuespillerSpire
Denne amerikanske skuespillerbiografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi