Mogensen og Kristiansen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Question book-4.svg Der er få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel. Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande som fremføres i artiklen.
Mogensen og Kristiansen
Medvirkende Michael Kristiansen,
Peter MogensenRediger på Wikidata
Produktion
Produktionsland DanmarkRediger på Wikidata
Oprindelig kanal TV 2 NewsRediger på Wikidata
Links
Mogensen og KristiansenIMDb (Engelsk),
Mogensen og KristiansenIMDb (Engelsk)Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Mogensen og Kristiansen var et politisk magasin på TV 2 NEWS. Programmet holder pause i 2013, men forventes at vende tilbage til sendefladen i 2014.

Programmet sendtes hver weekend og havde to tidligere spindoktorer som værter. Michael Kristiansen, der er tidligere rådgiver for statsminister Anders Fogh Rasmussen og Peter Mogensen, tidligere rådgiver for statsminister Poul Nyrup Rasmussen var værter på magasinet, der er en blanding af analyse og kritiske interviews med indbudte gæster.

Programmet ansås for at være et af de mest populære programmer på TV 2 NEWS og en undersøgelse har vist, at programmet var det program flest forbinder med TV 2 NEWS.

Som spin-off på magasinet, sendes hver tirsdag "Tirsdagsanalysen", hvor Mogensen og Kristiansen analyserer aktuelle begivenheder i dansk politik. Lotte Mejlhede er vært/interviewer i programmet.

Somme tider deltager andre gæstedeltagere, som erstatning for enten Mogensen eller Kristiansen eller begge. Bl.a. har den tidligere formand for Konservative, Hans Engell, flere gange deltaget i programmerne.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]