Mogensen og Kristiansen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
Mogensen og Kristiansen
Information
Medvirkende Michael Kristiansen,
Peter Mogensen Rediger på Wikidata
Produktion
Produktionsland Danmark Rediger på Wikidata
Udsendt
Oprindelig kanal TV 2 News Rediger på Wikidata
Links
Mogensen og KristiansenIMDb (engelsk),
Mogensen og KristiansenIMDb (engelsk) Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Mogensen og Kristiansen (2008-2013) og Tirsdagsanalysen (2008-2013 og 2014-)[1] er politiske magasiner på TV 2 News med de to tidligere spindoktorer Michael Kristiansen og Peter Mogensen.

Mogensen og Kristiansen blev i årene 2008-2013 sendt hver weekend og havde to tidligere spindoktorer som værter. Michael Kristiansen, der er tidligere rådgiver for statsminister Anders Fogh Rasmussen og Peter Mogensen, tidligere rådgiver for statsminister Poul Nyrup Rasmussen som værter på magasinet, der er en blanding af analyse og kritiske interviews med indbudte gæster.

Tirsdagsanalysen opstod som et spin-off, og sendes hver tirsdag, stadig med Mogensen og Kristiansen, der analyserer aktuelle begivenheder i dansk politik. Nu blot med en vært/interviewer i programmet.

Somme tider deltager andre gæstedeltagere, som erstatning for enten Mogensen eller Kristiansen eller begge. Bl.a. har den tidligere formand for Konservative, Hans Engell, flere gange deltaget i programmerne.

Referencer[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]