Morten Holst

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Morten Holst
Personlig information
Født 2. november 1982 (38 år)

Morten N. R. Holst (født 2. november 1982) er en dansk skuespiller.

Morten Holst er uddannet fra udenlandske skuespillerskoler i 2002 og fra Syddansk Musikkonservatorium og Skuespillerskole i 2013. Holst har bl.a. spillet Dan i Sexual PerversityBoldhus Teatret i 2005, samt medvirket i flere spillefilm.

Teater[redigér | redigér wikikode]

Hovedrollen som Sid Vicious i Bellevue Teatrets danske version af punkforestillingen "Sid VICIOUS – Sex pistols" with love, hvor han samtidig spiller rollen som Johnny Rotten i orkesterets opførelse af Sex Pistols musik. I en anmeldelse heraf, karakteriseres hans indsats således:

"Men set i realismens i dette tilfælde tågede skær, er det vel virkeligheden, som den så ud den nat, og det skal den også stærkt og udtryksfuldt syngende Morten Holst have mange roser for." [1]

Filmografi[redigér | redigér wikikode]

Tv-serier[redigér | redigér wikikode]

Noter[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Harlekin Columbine Tivoli Denmark.jpgArtiklen om skuespilleren Morten Holst kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.