Mybanker.dk

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jump to navigation Jump to search

Mybanker.dk er en prisportal for finansielle tjenester, hvor forskellige pengeinstitutters renter og gebyrer kan sammenlignes. Blandt andet er der en gratis sammenligning af bankrenter på opsparingskonti (indlån). Man kan sammenligne renter og gebyrer for både banker, finansieringsselskaber og realkreditinstitutter. Der tilbydes desuden et debatforum, som er åbent for alle brugere, der registrerer sig på siden.

Mybanker.dk er privat ejet og blev etableret i april 2000. Den er dermed den ældste prisportal på det finansielle område i Danmark. Senere er der kommet forskellige andre alternativer, der tilbyder nogle af de samme tjenester, eksempelvis Pengepriser.dk, samt andre der tilbyder dynamiske prissammenligniner til, hvor forbrugerne selv kan beregne priserne, fremfor opslag i tabeller.

Mybanker.dk tjener penge ved at modtage en såkaldt henvisningsprovision fra de forretningsbanker, der omtales på hjemmesiden. Desuden modtager sitet provision, når brugere af portalen vælger at foretage et bankskifte via siden.[1]

Kilder[redigér | redigér wikikode]

Ekstern henvisning[redigér | redigér wikikode]

Mybanker.dk