Nørrebro Fodbold Forening

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Nørrebro Fodbold Forening (forkortet NFF) er en dansk fodboldklub fra Nørrebro i København. Projektet blev iværksat oktober 2015 af en gruppe lokale unge. Klubben benytter sig af Mimersparken som hjemmebane for herreholdene og Nørrebroparken for deres kvindehold.

Initiativtagerne og klubbens grundlæggere er Mohammad Howeidi, Oliver Fredsted, Tarik M'hamed Habbou, Ali Ghadban og Mohamed El-Saleh.

Klubben repræsenterer den kulturelle mangfoldighed i bydelen gennem sport og sociale aktiviteter. Klubben er selvfinansieret og modtager ingen offentlig støtte. Formålet er at engagere sig i lokalområdet i form af idrætsaktiviteter og sociale arrangementer, hvor man vil inkludere alle fra lokalsamfundet for at bygge bro, skabe sammenhold og gode bånd.

Første herreseniorhold begyndte i 2016 i Københavnsserien og har i deres første tre sæsoner rykket op i dem alle og befinder sig derfor nu i Serie 2.

Første kamp i NFF-regi blev spillet søndag 21. august 2016 i Ryparken mod FC Berati med et resultat på 9-2 til Nørrebro FF. Første kvindekamp blev spillet af klubbens 2. hold i 7M Kvinde søndag 14. april 2019 i Ryparken mod Vestia, hvor klubben tabte 8-1.

Trøjesponsor og -leverandør[redigér | rediger kildetekst]

ÅR Trøjeleverandør Hovedsponsor
2016–2018 Adidas Ingen
2018–2020 Kelme
2018–2020 GAZA GRILL
2020–xxxx PlayerLayer Nørrebro Bryghus

Eksterne henvisninger / Kilder[redigér | rediger kildetekst]

FodboldSpire
Denne artikel om en fodboldklub er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.