Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jump to navigation Jump to search
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2
Del af Naruto: Ultimate Ninja-serien
Generelle oplysninger
Udvikler CyberConnect2
Udgiver Namco Bandai Games
Udgivet Den Europæiske Union EU 15. oktober 2010[1]
USA USA 19. oktober 2010[2]
Japan Japan 21. oktober 2010[3]
Genre Kampspil
Spiltype Singleplayer
Multiplayer
Platforme Playstation 3
Xbox 360
Input Blu-ray Disc
DVD
Aldersgrænse CERO A
ESRB T
PEGI 12+

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 (også kaldt Naruto Shippuden: Narutimate Storm 2 i Japan) er et Naruto Shippuden-spil. Det er udviklet af CyperConenct 2 og Bandai Games og kan fås til både PlayStation 3 og Xbox 360.

Gameplay[redigér | redigér wikikode]

Spillet bliver styret af forskellige figurer fra Naruto Shippuden, som man åbner efterhånden som man får flere SP (Storm Points). Nogle af de mest simple bevægelser og evner er: Angribe: Firkant-knappen. Chakra (load): Trekant-knappen. Super-angreb: Trekant-knapen 2 gange, og så firkant-knappen 1 gang. Simpelt Super-Angreb: 1 gang Trekant-knap, 1 gang Firkant-knap.

Udvikling[redigér | redigér wikikode]

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 blev officielt annonceret 20. december 2009 af Namco Bandai Games.Magasinet V Hop afslørede spillets udgivelse et par dage i forvejen[4][5].Demoen af spillet blev gjort tilgængeligt for download i det japanske PlayStation Network og Xbox Live.Den engelske udgave af Demoen blev stillet til rådighed på den europæiske PlayStation Network og Xbox Live den 25. august 2010[6] mens den blev det samme på den amerikanske en dag før[7].Den japanske demo af spillet blev første gang nævnt 8. juli 2010 på spillets officielle japanske hjemmeside[8].

Modtagelse[redigér | redigér wikikode]

Namco Bandai håbede at Ultimate Ninja Storm 2 blive solgt i 700.000 eksemplarer i november[9].Spillet er blevet solgt i en million eksemplarer på verdensplan og 340.000 i europa 160.000 i Nordamerika og ½ million i Japan[10].Gamespot gav spillet 7/10 mens brugerne gav 9,1.GameTrailers gav spillet en karakter på 8,4/10 og sagde dette er et af de bedste spil baseret på en anime, og det er ekstremt trofast over for sin kilde[11].

Kilder[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]


computerspil Stub
Denne computerspilsrelaterede artikel er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.