ncom

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Broom icon.svgFormatering
Denne artikel bør formateres (med interne links, afsnitsinddeling o.l.) som det anbefales i Wikipedias stilmanual. Husk også at tilføje kilder!
Wikitext.svg
Stop hand nuvola.svgDenne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at den virker reklamerende snarere end havende encyklopædisk indhold.
Se evt. nærmere begrundelse på diskussionssiden eller i artikelhistorikken.

ncom group (ncom) er dansk og nordisk afsætningsvirksomhed med fokus på proaktiv BtB[hvad?] afsætning, der tager udgangspunkt i dialog med kundemarkedet. Virksomheden opererer via fire primære forretningsområder:

1) Udvikling af proaktive BtB afsætningsstrategier og -planer 2) Udgående BtB telemarketing 3) Training og coaching af salgsmedarbejdere 4) Datamining og markedsanalyser

De fire forretningsområder udgør tilsammen The value Circle, hvor ncom som en af meget få virksomheder er istand til både at kombinere afsætningskreativitet, aktivitet, kompetenceudvikling og videnskabelige analyser af markedsmuligheder.

ncom er udvikler af LeadManagement konceptet, der gør det muligt for BtB virksomheder, at outsource deres opsøgende salgsfaser til ncom.

Pr. 1/1 2010 overtog ncom en af Danmarks største outbound telemarketingvirksomheder: McPHONE. De to selskaber har fusioneret deres kompetencer til Danmarks første fullservice outbound telemarketingbureau.

www.mcphone.dk www.ncom.dk.

DanskStub
Denne artikel om et dansk firma eller en virksomhed er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.