Spring til indhold

New In Chess

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
New In Chess
HovedsædeAlkmaar Rediger på Wikidata
OprindelseslandKongeriget Nederlandene,
Holland Rediger på Wikidata
Grundlagt1984 Rediger på Wikidata
SprogEngelsk Rediger på Wikidata
ISSN0168-8782 Rediger på Wikidata
WebstedHjemmeside Rediger på Wikidata

New In Chess (NIC) er et skaktidsskrift, der bliver udgivet otte gange årligt. Redaktørerne er de internationale skakstormestre Jan Timman og Dirk Jan ten Geuzendam. Publikationen blev etableret i 1984 og indeholder noter om de bedste spillere og skak-vidunderbørn om deres egne spil. Typiske bidrag kommer fra spillere som Vladimir Kramnik, Viswanathan Anand, Péter Lékó, Judit Polgár, Magnus Carlsen og Sergey Karjakin.

New In Chess udgiver også Yearbooks fire gange om året, og det indeholder åbningsanalyser og teoretiske artikler.. NIC bruger sit eget klassifikationssystem til åbninger, der fortsat bliver udviklet for at holde det ajour med de nyeste tendenser. Eksempelvis FR 16.6 er French Tarrasch med 10...g5 og et "Survey" af Tim Harding optrådte i Yearbook 32 (1994). NIC udgiver også bøger om åbningsteori og andre skak-relaterede emner.

I februar 2021 blev det annonceret at Play Magnus Group, der ejes af skakstormesteren Magnus Carlsen havde købt udgiveren af New in Chess, Interchess B.V.[1]

NIC bøger[redigér | rediger kildetekst]

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ "New In Chess magazine joins Play Magnus Group". www.msn.com. Hentet 2021-02-25.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]