Nikolaj Sommer

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
Nikolaj Sommer
Født 1975 Rediger på Wikidata
Uddannelse og virke
Beskæftigelse Journalist Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Nikolaj Sommer (født 1975) er en dansk journalist, forfatter og tidligere kommunikationschef, der p.t. er nyhedsdirektør på dagbladet Børsen.

Nikolaj Sommer blev uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2001 og blev efterfølgende ansat på Børsens Nyhedsmagasin. Han blev vært på TV 2/Finans og blev senere studievært på TV 2-boligprogrammet Huset. Gennem flere år arbejdede han på Dagbladet Børsen, og fra januar 2009 til december 2012 var han vært på DR2's nyhedsmagasin Deadline. I 2013 blev han ansat som Kommunikationschef i Finansministeriet og i 2015 blev han udnævnt til chef for en nyoprettet enhed i Statsministeriet - Regeringens Kommunikationsenhed. I 2018 skiftede han tilbage til Børsen som chef for den journalistiske stab og medlem af direktionen.

I 2004 udgav han sammen med kollegaen Sune Aagaard bogen Succes – historien om Pia Kjærsgaard, ISBN 87-595-2096-5.

Artiklen om Nikolaj Sommer kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.